Jakter på disse tenåringene fra 50 år gammelt fotografi

Tatt av The Beatles-medlem.

KJENNER DU DEG IGJEN?: Disse ungdommene kjørte opp på siden av The Beatles turnébuss i Florida i 1964. Foto: Photograph, by Ringo Starr, the signed limited edition book of 2,500 copies from www.RingoPhotoBook.com
KJENNER DU DEG IGJEN?: Disse ungdommene kjørte opp på siden av The Beatles turnébuss i Florida i 1964. Foto: Photograph, by Ringo Starr, the signed limited edition book of 2,500 copies from www.RingoPhotoBook.comVis mer

(Dagbladet): The Beatles-trommeslager Ringo Starr (73) gir i disse dager ut fotoboka «Pictures», med til sammen 240 bilder som han har tatt gjennom en lang karriere.

Blant dem er et bilde av seks ungdommer tatt i februar 1964 i Florida. Den gang var The Beatles' på sin første turné i USA.

Ungdommene på bildet, som nå blir vist fram for første gang, kjørte opp på siden til The Beatles' bandbuss da Starr foreviget øyeblikket. Han vil nå gjerne komme i kontakt med personene på bildet. De er nå trolig i 60-årene.

- Det er et fantastisk fotografi. De ser rett på oss når jeg tar bildet, skriver Beatles-trommisen i boka, ifølge The Telegraph.

Boka inneholder også flere bilder fra den samme turnen, blant annet av The Beatles sammen med bokselegenden Muhammad Ali på en strand i Miami.

Det har vært satt spørsmålstegn ved om bildet kunne være tatt i Florida, siden ungdommene er så godt påkledd. The Miami Herald kunne imildertid informere om at det hadde vært veldig kaldt der til Florida å være da The Beatles var på besøk.

BOK-BEATLE: Ringo Starr. Foto: NTB Scanpix
BOK-BEATLE: Ringo Starr. Foto: NTB Scanpix Vis mer