Jakter på Ingeborg

I morgen sparkes høstens reality-sesong i gang. Da er Asgeir i gang med et nytt oppussingsdrama. På Biri sitter gårdbruker Ingeborg Semb (34) og leser frierbrev.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag 8. september starter TV2 en ny sesong med bonderomantikk i «Jakten på kjærligheten». Og i år som i fjor er det Katrine Moholt som blir programleder for serien, som ble en kjempesuksess sist sesong med et snitt på 933 000 seere per program.

-  Det er god kjemi, altså. Vi er midt i opptak, så det er for tidlig å si om det blir noen varige forhold, men det er mange som har funnet tonen, sier Moholt.

400 gifteklare har sendt inn brev til de åtte TV2-bøndene. Ingeborg Semb, som lager stråtapeter av halm hjemme på gården på Biri, har brukt store deler av sommeren på å lese frierbrev.-  Jeg har mottatt en del brev, men har ikke lov til å si hvor mange. Jeg har ikke fått lest så godt igjennom alle, men det ser ut til at det er mange bra mannfolk rundt om i landet, sier Ingeborg.

Også tenåringer har vist interesse for bonden.

-  Alderen på dem jeg har mottatt brev fra varierer fra 19 til 45 år. Jeg tror 19-åringer blir litt ungt, men man skal aldri si aldri. Alder er jo bare et tall. Det viktige er hvor voksne folk er oppe i hodet, sier Ingeborg.

-  Tar ting som de kommer

Ingeborg ble påmeldt av søstera si.

-  Jeg syns det var OK, men jeg brukte litt tid på å bestemme meg for om jeg ville være med. Jeg fulgte med på programmet i fjor, og så at det var et veldig bra konsept. Jeg synes de som var med var flotte representanter for norsk landbruk. Det var et ekte og koselig program med hverdagslige situasjoner. Det er jo sånn livet er for oss alle, sier Ingeborg.

<strong><b> SJARMERER UNGGUTTER:</strong> </b>Ingeborg Semb (34) har brukt sommeren på å lese frierbrev fra menn helt ned i tenåra. Foto: Rune I. Myhre
SJARMERER UNGGUTTER: Ingeborg Semb (34) har brukt sommeren på å lese frierbrev fra menn helt ned i tenåra. Foto: Rune I. Myhre Vis mer

-  Hva skal til for at du faller for en mann?

-  He, he. Ganske mye! Han må ha god humor, og mål og meninger her i livet. Det er viktig at han ikke tar seg selv så høytidelig, og at han har en jobb som han trives med. Og det er fint hvis han er musikalsk, sier Ingeborg.

Og:

-  Det er greit hvis han på sikt kunne tenke seg å flytte ut på landet.

Å skulle gjennomgå en potensiell berg-og-dal-bane av følelser foran hundretusenvis av seere, har hun ikke problemer med.

-  Jeg har tenkt mye på det, men jeg er litt sånn av natur at jeg tar ting som det kommer. Det er vanskelig å forberede seg på mentalt, men jeg tror det skal gå greit, ellers hadde jeg ikke blitt med, sier Ingeborg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer