Jåleskole for Posh Baby

Victoria Adams og David Beckham planlegger å sende sønnen til en snobbeskole kjent for sitt rugbylag.

Lille Brooklyn er ikke rukket å bli gamle karen, men mor og far liker tydeligvis å ha planene klare. Nå er det nemlig klart at kjendisforeldrene Victoria Adams og David Beckham planlegger å sende sønnen til den svært fornemme Heath Mount barneskolen. Litt overraskende er det kanskje at fotballpappa David vil sende Brooklyn til skolen som er kjent for å gi elevene spesialisering i rugby.

10 måneder gamle Brooklyn rakk den uoffisielle søknadsfristen såvidt.

- Du må registrere barnet ditt der før det er et år gammelt, ellers blir alle plassene opptatt, sier en ikke navngitt kilde til avisa The Sun.

Heath Mount ligger et par mil fra barndomshjemmet til lille Brooklyn, og elevene er mellom fire og tretten år. Skoleavgiften starter på nær 8000 kroner terminen og slutter på rundt 25 000 for de eldste barna. Så får de også smarte grønne uniformer å ha på i skoletida.

Noe av grunnen til at det svært sikkerhetsorienterte ekteparet Beckham valgte nettopp Heath Mount skal være at skolen ligger innegjerdet på et privat område. Tidligere denne måneden ble det avslørt planer om å kidnappe sønnen med krav om 1 million pund i løsepenger.

TIDLIG UTE: David Beckham og Victoria Adams har allerede begynt å planlegge skolegangen til Brooklyn (10 mnd.).