Jåleskole for Posh Baby

Victoria Adams og David Beckham planlegger å sende sønnen til en snobbeskole kjent for sitt rugbylag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lille Brooklyn er ikke rukket å bli gamle karen, men mor og far liker tydeligvis å ha planene klare. Nå er det nemlig klart at kjendisforeldrene Victoria Adams og David Beckham planlegger å sende sønnen til den svært fornemme Heath Mount barneskolen. Litt overraskende er det kanskje at fotballpappa David vil sende Brooklyn til skolen som er kjent for å gi elevene spesialisering i rugby.

10 måneder gamle Brooklyn rakk den uoffisielle søknadsfristen såvidt.

- Du må registrere barnet ditt der før det er et år gammelt, ellers blir alle plassene opptatt, sier en ikke navngitt kilde til avisa The Sun.

Heath Mount ligger et par mil fra barndomshjemmet til lille Brooklyn, og elevene er mellom fire og tretten år. Skoleavgiften starter på nær 8000 kroner terminen og slutter på rundt 25 000 for de eldste barna. Så får de også smarte grønne uniformer å ha på i skoletida.

Noe av grunnen til at det svært sikkerhetsorienterte ekteparet Beckham valgte nettopp Heath Mount skal være at skolen ligger innegjerdet på et privat område. Tidligere denne måneden ble det avslørt planer om å kidnappe sønnen med krav om 1 million pund i løsepenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer