James Bond er tilbake

Om en uke kan du se traileren til den nye James Bond-filmen The World Is Not Enough på kino. Hvorfor vente så lenge? Les om filmen og se traileren her.

I den nittende James Bond-filmen, er Bond ansatt for å beskytte Elektra fra en internasjonal terrorist. Elektra er den vakre datteren til den myrdede oljemagnaten Sir Robert King,

Ifølge hjemmesiden til UIP har Bond kjernevåpeneksperten Dr. Christmas Jones ved sin side. De reiser til Det Kaspiske Hav og Istanbul hvor en tidligere fiende blir en fryktinngytende forbundsfelle. Denne gang må Bond forhindre en internasjonal maktkamp om hele verdens oljetilførsel.

Troverdig

Pierce Brosnan spiller hovedrollen som James Bond. Dette er hans tredje Bond-film. Brosnans kontrakt som hemmelig agent går ut etter denne filmen. Så langt har han spilt i Bond-filmene «Golden Eye» (1995) og «Tomorrow Never Dies» (1997).

- I år har Bond fått en historie som du kan tro på. Han er blitt troverdig - og kan litt mer enn å bare håndtere damer og våpen. Men han kan ikke håndtere malerpensel, sier Brosnan om The World Is Not Enough.

Må hvile

Det er usikkert om Brosnan fortsetter som Bond etter denne filmen. Ryktene svirrer om at den neste agent 007 kommer til å være farget.

- Jeg vil gjerne mer, men orker ikke å ha det like travelt de neste 18 månedene som det har vært de siste fem årene. Nå må jeg få hvile - jeg trenger å gjøre ingenting. Jeg kommer tilbake.

The World Is Not Enough har norgespremiere 3. desember 1999.

Se klipp i RealVideo:

28.8 modem | 56K ISDN

Offisiell hjemmeside med flere klipp, bilder og mye info på engelsk. Her ligger også traileren i QuickTime - for deg som har rask oppkobling til nettet

UIPs informasjon på norsk om filmen, inkludert tittelmelodien

007: Pierce Brosnan i Tomorrow Never Dies. Men den neste Bond-filmen kan bli den siste med Brosnan i hovedrollen.