James Bond-film utsettes for tredje gang

James Bond-filmen «No Time to Die» lar igjen vente på seg.

UTSETTES - IGJEN: Skaperne av den nye James Bond-filmen kommer med dårlige nyheter til fansen fredag. Foto: Michael Sohn / AP / NTB
UTSETTES - IGJEN: Skaperne av den nye James Bond-filmen kommer med dårlige nyheter til fansen fredag. Foto: Michael Sohn / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

James Bond-filmen «No Time to Die» skulle opprinnelig ha verdenspremiere i Royal Albert Hall i London 31. mars 2020, og deretter premiere i Norge 3. april samme år.

Men på grunn av coronapandemien, ble utgivelsen utsatt med hele sju måneder, til 12. november.

«MGM, Universal og Bond-produsenter, Michael G. Wilson og Barbara Broccoli, annonserte onsdag at de etter nøye overveielse og grundig evaluering av det globale filmmarkedet, vil utsette utgivelsen av «No Time To Die» til november 2020», het det i en uttalelse fra den offisielle Twitter-kontoen til James Bond.

Nå kan det se ut til at filmen blir utsatt nok en gang.

«No Time to Die 8. Oktober 2021», heter det i en ny uttalelse fra Twitter-kontoen.

Det er ikke lagt ved ytterligere informasjon, annet enn den kortfattede uttalelsen med et bilde av James Bond, spilt av Daniel Craig.

I april 2019 ble flere detaljer rundt den kommende filmen presentert under en pressekonferanse på Jamaica. Da ble blant annet rollebesetningen presentert.

Det er skuespiller Rami Malek som vil ha en sentral rolle som hovedskurk i filmen. Han er kjent fra serien «Mr. Robot». I tillegg returnerer som kjent Daniel Craig som agent 007 for siste gang.

I NORGE: James Bond-film spilles inn i Norge - og her er opptak fra innspillingen! Vis mer

Første gang han tok på seg smokingen var i 2006 i «Casino Royale», deretter fulgte «Quantum of Solace» (2008), «Skyfall» (2012) og «Spectre» (2015).

Innspillingen av den kommende filmen var preget av mye hemmelighold. Da deler av filmen ble spilt inn i Norge i 2019, fikk Dagbladet tak i eksklusive videoopptak fra innspillingen som pågikk ved Langvann i Nittedal, rett utenfor Oslo.

Seinere kunne Dagbladet også melde at innspillingen var i full gang på Atlanterhavsveien.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer