James Bond røyker fortsatt 70 om dagen, men nå vil han finne seg en kjæreste

Den nye Bond-boka «Solo» ble lansert i går.

NUMMER 7 I REKKA: William Boyd er den syvende forfatteren som har tatt opp igjen arven etter Ian Fleming og skrevet bok om agent 007, James Bond. I går ble romanen «Solo» lansert som er Bond-bok nummer 38. Foto: Scanpix
NUMMER 7 I REKKA: William Boyd er den syvende forfatteren som har tatt opp igjen arven etter Ian Fleming og skrevet bok om agent 007, James Bond. I går ble romanen «Solo» lansert som er Bond-bok nummer 38. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 60 år etter at verden for første gang ble introdusert for agent 007 i Ian Flemings bok «Casino Royale», gjenfødes James Bond for syvende gang.

«Solo» Siden forfatterens død i 1964 har James Bond blir gjenoppfunnet mange ganger, da hele syv andre forfattere har forsøkt å hente frem Flemings berømte agent.

I går kom den trettiåttende boka om 007 ut i Storbritannia. Tittelen er «Solo», og denne gangen er det forfatter William Boyd som har tatt på seg jobben med å fortsette Bonds eventyr. I sin roman, som finner sted i 1969, gir Boyd Bond i oppgave å egenhendig stoppe en bitter borgerkrig i den fiktive vestafrikanske staten Zanzarim.

- Han drikker, røyker og gjør alt det man forventer av den klassiske James Bond. Han har alle de dårlige uvanene som Fleming gav ham, sier forfatteren i et intervju med Daily Mail.

- Jeg hadde ingen ønsker om å gjøre Bond mer akseptabel for tiden vi lever i nå, fortsetter Boyd og legger til at agenten i denne boka er på jakt etter et langvarig kjærlighetsforhold.

Vil ikke ha Daniel Craig På lanseringen av den nyeste James Bond-boka kunne forfatteren ifølge BBC røpe at han i forkant av å skrive romanen hadde noen diskusjoner med Bond-skuespiller Daniel Craig om han burde fullføre bokplanene eller ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer