James May avviser at deres nye bilprogram konkurrerer med «Top Gear»

Uttaler seg også om omstridt stunt: - Det var muligens litt uklokt.

KOMMER MED NYTT PROGRAM: (Fra venstre) James May, Jeremy Clarkson og Richard Hammond har blitt superstjerner gjennom BBCs «Top Gear». I fjor kuttet de båndene med den britiske rikskringkasteren, og lager nå et nytt bilprogram for Amazon. Foto: NTB Scanpix
KOMMER MED NYTT PROGRAM: (Fra venstre) James May, Jeremy Clarkson og Richard Hammond har blitt superstjerner gjennom BBCs «Top Gear». I fjor kuttet de båndene med den britiske rikskringkasteren, og lager nå et nytt bilprogram for Amazon. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I fjor brøt de daværende «Top Gear»-programlederne James May og Richard Hammond med BBC, etter at deres kontroversielle kollega Jeremy Clarkson fikk fyken av den britiske rikskringkasteren.

Da hadde trioen ledet programmet siden 2002 og 2003.

I fjor sommer ble det klart at trioen hadde signert kontrakt om et nytt bilprogram med Amazon, som filmes i disse dager.

Men for BBC, som med «Top Gear» tiltrekker seg et massivt antall seere verden over, var det ikke aktuelt å legge ned programmet.

Det fortsetter i ny drakt med den britiske tv- og radiopersonligheten Chris Evans og den amerikanske skuespilleren Matt LeBlanc som programledere, og sendes på tv fra mai - altså før May, Hammond og Clarksons udøpte Amazon-satsning treffer skjermene til høsten.

- Ikke krig I et ferskt intervju med The Guardian gir ikke James May uttrykk for at det stresser dem nevneverdig.

Han sier at biltrioens nye program vil bli «klart når det er klart».

- For én gangs skyld er vi ikke i et løp, sier May til The Guardian.

Briten sier også at han ikke tror at Amazon er fienden til BBC, eller omvendt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer