Jan, åndelig naturtalent på salg & kjøp av Jesus (95 mill. e.Kr).

Vi som tolker folk i ryggen.

FARMEN NORGE: Cashpastor Jan Hanvold i Visjon Norge burde bli med i FARMEN slik at vi som jobber i pressen fikk mer å skrive om. Grisen på bildet har ingenting med saken å gjøre. Foto: Lars Eivind Bones. 
FARMEN NORGE: Cashpastor Jan Hanvold i Visjon Norge burde bli med i FARMEN slik at vi som jobber i pressen fikk mer å skrive om. Grisen på bildet har ingenting med saken å gjøre. Foto: Lars Eivind Bones. Vis mer
Meninger

Sensasjon: Verden brenner. Verden slik vi kjente den kommer aldri tilbake. Dommedagen derpå er over oss. Verden er ond, verden er god, verden er slik vi ønsker den fordi vi har vært med på å skape dagens samfunn, ikke det? Okay da. Men, i går var det igjen nyheter fra inn- og utland der en av sakene i en herværende avis hadde den pirrende tittelen « Jeg ble dolket i ryggen».

Var det om FBI og Hillary Clinton? Om Donald som skal sørge for at verden bli et sted for dem som bøyer nakken? Om Erna og Jonas? Om IS, faenskap og terror? Var det om Manchester United sjuke manager? Var det om en eller annen meningsløs tenketank fra høyresiden eller venstresiden? Var det om Halloween-tøvet?

Vi ble sittende i sjokk over det som kom fram i artikkelen fra det parallelle fjernsynsamfunnet «Farmen». Det viser seg nemlig at deltaker Anita Kallestad (43) lot tårene trille da hun ble slått ut av nevnte særs samfunnsnyttige program. Vi kan lese at hordalendingen har fått mye oppmerksomhet for sine påståtte synske evner, men hun kom altså til kort i sleggekonkurransen mot Stine Hartmann (30) og at hun ble lei seg over spillet som utspant seg underveis. Vi tenner tre kubbelys for at det gikk slik det gikk, men at Anita måtte reise hjem kan ikke ha kommet som noen stor overraskelse med tanke på de synske evnene. Men, igjen: trist er dette og hvis noen mener denne teksten er baksnakking så tar vi det med fatning ettersom det å bli tolket i ryggen er noe helt annet. I samme avis, på samme side, er det også en annonse som contentpasser som hånd i hanske til hovedsaken:

«EMBLA – et åndelig naturtalent». Embla forteller at hun er en dame med høy intuisjon i tillegge til at hun er klarhørt/klarsynt og tar inn info i form av ord og setninger, og noen ganger bilder. Hun forteller også at menneskers sinnsstemninger og smerter kjenner hun på sin egen kropp. Åndelig naturtalent, LAIKES! Og, så setter vi over til TV-pastor Jan Hanvold i den kristne kanalen Visjon Norge. Han er et åndelig naturtalent innenfor salg og kjøp av Jesus (95 mill. e.Kr).

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.