Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jan Fredrik Karlsen sier opp prestisjejobben

Forlater selskapet han selv etablerte.

SIER OPP: Fredag ble det kjent at Jan Fredrik Karlsen har valgt å forlate jobben i eventbyrået Playroom. Foto:  John T. Pedersen / Dagbladet
SIER OPP: Fredag ble det kjent at Jan Fredrik Karlsen har valgt å forlate jobben i eventbyrået Playroom. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Melodi Grand Prix-general Jan Fredrik Karlsen har nå valgt å si opp jobben i det selvstartede eventbyrået Playroom.

Selskapet ble startet opp i 2002, og har hatt artister som Astrid S og Kurt Nilsen i stallen. Førstnevnte forlot selskapet i fjor.

Det skriver Dagens Næringsliv. Ifølge Karlsen forlater han nå selskapet fordi det har blitt bedre enn både han og makker Jens Nesse. Nesse forlater også Playroom.

Karlsen har stilling som kreativ leder, mens Nesse har vært daglig leder.

Dagbladet har vært i kontakt med Karlsen, som henviser til artikkelen i DN. Han ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

Til avisa sier han at han ser tilbake på Playroom som en fin gründerhistorie.

- (...) Jeg husker den første talen sjefen min i PolyGram fortsatt: Ansett folk som er flinkere enn deg. Det har vi bestandig gjort, og nå er hele Playroom bedre enn Jens og meg. Det å se endring og at selskapet er blitt større enn oss har vært givende, sier Karlsen til finansavisa.

På spørsmål om hva han skal drive med nå, svarer Karlsen at førsteprioriteten nå blir å passe på at framtida til selskapet er sikret.

Produksjonskonsernet Nice kjøpte Playroom i 2012, mens Nesse og Karlsen eide 38 prosent av aksjene.

Selv om Karlsen nå forlater Playroom, skal han imidlertid fortsette som general for MGP neste år.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!