Jan Kjærstad møtte leserne :på nettet

Han satt fire timer denne gangen også.Les svarene fra Jan Kjærstad til leserne!

Alt fra musikksmak til hvorvidt alt har en sammenheng fikk Jan Kjærstad spørsmål om da han i dag møtte leserne :på nettet. En del var også opptatt av planene om å lage TV-serie av trilogien om Jonas Wergeland. Tre dje og siste bok i trilogien, «Erobreren», kom ut i fjor høst. Bøkene har fascinert mange, og enkelte har vært opprørt over at de ikke er nominert til prestisjetunge priser som Nordisk Råds litteraturpris og Brageprisen.

Kjærstad har også vært en aktiv deltaker i en biografi-debatt i Aftenposten. Debatten ble utløst av Anders Hegers biografi om Agnar Mykle, som kom ut sent i fjor høst.

Satte ny rekord

Da Jan Kjærstad var innom Dagbladet :på nettet i mai i fjor, flommet det inn spørsmål fra leserne, og forfatteren tilbrakte over fire timer foran PCen.

Fire timer og over førti spørsmål var resultatet også denne gangen. Les svarene nedenfor - eller les hva Kjærstad svarte forrige gang!

TILBAKE PÅ NETTMØTE: Han har vært her før,<br> men enorm respons gjør at han stiller ved<br> PCen igjen. Møt Jan<br> Kjærstad :på nettet!