- Jane Fonda er fremdeles sexy

Sensuell varmekilde i «Hva om vi alle bodde sammen?»

ALDEREN TYNGER: Albert (Pierre Richard) og Jeanne (Jane Fonda) er blant pensjonistene som må se nærmere både på livet, kjærligheten og seksualiteten i Om noen skulle være i tvil: Jane Fonda er sexy fremdeles — og en vidunderlig varmekilde i dramakomedien «Hva om vi alle bodde sammen?».
ALDEREN TYNGER: Albert (Pierre Richard) og Jeanne (Jane Fonda) er blant pensjonistene som må se nærmere både på livet, kjærligheten og seksualiteten i Om noen skulle være i tvil: Jane Fonda er sexy fremdeles — og en vidunderlig varmekilde i dramakomedien «Hva om vi alle bodde sammen?». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Det er ikke helt greit for noen av de fem gamlingene i «Hva om vi alle bodde sammen?» å kjenne alderen komme sigende, sløre til synet deres og knekke knærne på dem.

Glemsomhet og kreftsykdommer, vanskelighetene med å stelle sitt eget hus, barn som ikke kommer på besøk og gamle politiske fanesaker som virker fåfengte er blant problemene som følger med. Men ett synes å oppta dem mer enn noe annet: Sex. Det er da også gjennom de romantiske og erotiske forviklingene regissør og manusforfatter Stéphane Robelins raushet og forståelse kommer til sin rett i denne ellers ganske enkle dramakomedien.

Til prostituerte Jean (Guy Bédos) er en brumlebass av en eks-aktivist og Annie (Geraldine Chaplin) hans stadig oppgitte kone. De tar imot husvennene Albert (Pierre Richard), som merker grepet om hverdagen glippe unna, og Jeanne (Jane Fonda), en livsbejaende amerikaner med en diagnose hun holder skjult. Den femte vennen, kvinnebedåreren og enkemannen Claude (Claude Rich), går til prostituerte og er livredd for å bli plassert på aldershjem.

Det er Jean som får ideen om at alle problemene deres kan løses om de flytter sammen i et slags kollektiv og hjelper hverandre. Men kollektivet skal også vise seg å bringe alskens spenninger og konflikter, nye som gamle, opp i dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer