Janet for sexy for Singapore

Myndighetene i Singapore har funnet Janet Jacksons siste plate «All for you» for sterk kost for innbyggerne. Plata har blitt bannlyst på grunn av Jacksons lyriske seksuelle sidesprang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er spesielt teksten i sangen «Would you mind» som har satt sinnene i kok i det konservative sørasiatiske landet. Departementet for film og publikasjoner mener at teksten inneholder eksplisitte seksuelle beskrivelser som må stanses ved grensa. Døm selv:

«I just gonna kiss you, suck you, taste you, ride you, feel you deep inside me ooh» ble for sterkt.

EMI, Jacksons distributør, har klaget på avgjørelsen, men det er mye som tyder på at de ikke kommer noen vei.

Homohentydning

For også hennes forrige suksessalbum led samme skjebne. «The velvet rope» ble sensurert på grunn av hentydninger til homoseksualitet og andre følsomme temaer for myndighetene.

Janet Jackson hadde en ganske puritansk ungdomstid med en mor som var medlem av sekten Jehovas Vitner. I fjor ble hun skilt etter et langvarig, hemmelig ekteskap med Elizondo Rene. Hun fikk ikke levd ut tenårene, og som 34-åring velger hun å ta pulsen på livet etter at ekteskapet gikk i vasken.

Janet nyter sex og elsker sitt nye singelliv, har hun fortalt Dagbladet. Dette kommer til uttrykk på hennes siste album, som må er mer seksuelt eksplisitt enn tidligere utgivelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer