Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Janet Jackson-konsert i Oslo Spektrum er utsatt

Avviser at hun har kreft.

OPERERT I HALSEN: Janet Jackson er halsopererert. Derfor er hele europaturneen utsatt på ubestemt tid. Foto: NTB Scanpix
OPERERT I HALSEN: Janet Jackson er halsopererert. Derfor er hele europaturneen utsatt på ubestemt tid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Popstjerna har i vinter gjennomgått en halsoperasjon, men forsikret fansen at europaturneen, som skulle startet 30. mars i Birmingham, skulle gå som planlagt.

Nå melder Music News at «The Unbreakable Tour» er utsatt - og opererer med tre ukers utsettelse.

- Jeg har ikke kreft Da hun kansellerte USA-turen i vinter, ble hun tvunget til å gå ut i mediene å benekte ryktene om at hun hun kjemper mot kreft.

- Ryktene er usanne. Jeg har ikke kreft.

Videre på en videomelding forsikrut hun hansen om at alt er bra og sa: - Mine leger har godkjent mine konserter som planlagt i Europa. Alle utsatte show vil bli gjennomført.

Lav profil Music News skriver at Janet Jackson har holdt en lav profil etter at hun ble operert. Men nettstedet skriver at hun likevel skal opptre på hesteveddeløpet «Dubai World Cup» 26. mars.

På sin Facebook-side skriver Oslo Spektrum:

«Konserten med Janet Jackson i Oslo Spektrum 28. april er dessverre utsatt på ubestemt tid grunnet uforutsette problemer med logistikken rundt turnèdatoene.»

Oslo Spektrum lover å komme tilbake med ytterligere informasjon når de vet mer om situasjonen.

- Dersom du ønsker å refundere dine billetter, er siste frist for refundering er mandag 30 mai. Vi beklager de ulempene dette måtte medføre deg, melder Oslo Spektrum.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media