Janet til Norge

Janet Jackson (34) kommer til Norge. 5. november holder den kontroversielle og seksuelt frigjorte Jackson-søsteren konsert i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er Janet Jacksons fanklubb Miss Janet som har offentliggjort Europa-delen av «All For You Tour 2001». Der er Oslo, Norge, bekreftet som tredje spillested etter Stockholm og Helsingfors.

Nyheten om Oslo-konserten kommer samtidig med at Janets nye «All For You»-album skaper reaksjoner både i Europa og Asia. Plata er forbudt i Singapore, og i England nekter Woolsworth, varehuskjeden som er størst i landet på salg av plater, å selge albumet.

Utstyrsfokus

Årsaken er de seksuelt utagerende tekstene til den nyskilte Jackson. Slik beskriver Janet sine lyster i låta «Would You Mind»: «I just wanna touch you, tease you, lick you, please you, love you, hold you, make love to you and I'm gonna kiss you, suck you, taste you, ride you, feel you deep inside me» synger Jackson. Og legger til: «Baby would you mind coming inside of me, letting your juices free deep in my passion.»

I tittellåta er størrelsen på menns utstyr temaet. I et ferskt intervju med den engelske musikkavisa NME innrømmer Janet at hun er opptatt av størrelsen.

- En fyr spurte meg om jeg er opptatt av størrelse. Og jeg sa ja. Akkurat som enkelte gutter er fikserte på bryster, rumpe og legger, så er vel jeg fiksert på størrelse, utdyper Janet som fyller 35 år 16. mai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer