Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jarabe de Palo

En utfordrer til Manu Chao-tronen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

CD: Manu Chao, muligens det nærmeste EU kommer et svar på Bob Marley, er blitt den store systemkritiske og røykeglade helten som fyller opp europeiske festivaler. Og etter hvert big business , skulle man tro.

Følgelig begynner det å slip-pes skiver fra sydlandske strøk som ellers ikke ville sett dagens lys i Nord-Europa. Flamenko-hipsterne Ojos de Brujo fra Barcelona kan ende opp med sommerens kultalbum, mens bykollegene Jarabe de Palos mer streite latinorock muligens finner et publikum hos dem som finner Manu Chao hakket for røft. Dem om det.

Jarabe de Palos fjerde album er en sommersval miks av latinorock til ettertanke, med innslag av litt jazz, funk og country.

Presseskrivet presterer å sammenlikne «Bonito» med Rodins «Tenkeren» og Sting og James Taylor, men ikke la det avskrekke deg fra å sjekke ut en sjanger som fenger stadig flere mennesker her hjemme.