Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jarhead - 2 Disc Collector Edition

DVD: Det meste av denne virtuost regisserte filmen handler om marinesoldater som forbereder seg på Golfkrigen i 1991. Krigshandlingene er absurd kortvarige, først og fremst er dette en dyptpløyende, allmenngyldig film om menn i det militæret. To kommentarspor bygger opp om samme tema, et med både manusforfatteren og forfatteren av boka «Jarhead». Det andre med regissør Sam Mendes. Tre dokumentarer, dels filmet av skuespillerne selv. Sterk film om virkelige Irak-veteraner. Ingen politisk agitasjon, filmen har likevel et sterkt kritisk potensial.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling