Jarle Andhøy skal seile med Tangerudbakken

Den kontroversielle kapteinen setter seil med beboerne i Tangerudbakken til sommeren.

PØLSEFEST:  På onsdag i forrige uke landet Jarle Andhøy på Gardermoen etter å ha vært på seiltur siden januar. Med til Norge tok han Busby Noble, og de to ble møtt av vennene Hege-Anette og Cecilie fra Tangerudbakken Borettslag. Foto: Jacques Hvistendahl
PØLSEFEST: På onsdag i forrige uke landet Jarle Andhøy på Gardermoen etter å ha vært på seiltur siden januar. Med til Norge tok han Busby Noble, og de to ble møtt av vennene Hege-Anette og Cecilie fra Tangerudbakken Borettslag. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jarle Andhøy og beboerne i Tangerudbakken borettsslag har vekslet på å opptre i hverandres programmer. Nå ser det ut til å de skal lage en hel tv-serie sammen.

Bare få dager etter at Andhøy er tilbake på norsk jord, er det klart at han allerede planlegger en ny seilas. Det bekrefter TVNorge overfor Dagbladet.

Planen er at Andhøy, Samuel Massie, Christian Foss og Rune «Supern» Olsgaard setter seil til sommeren, og beboerne i Tangerudbakken borettslag mønstrer på.

- Går alt etter planen, blir det en tur for å se Norskekysten. Det er ikke bestemt hvilke steder de skal seile til ennå, heller ikke startstedet, men opptakene er planlagt i sommer. De vil seile med en helt annen skute enn Andhøy har brukt tidligere, sier Svein Tore Bergestuen, kommunikasjonsdirektør i TVNorge, til Dagbladet.

«Tangeruddampen» Den 22. februar i fjor ble Andhøy og hans mannskap om bord i Berserk meldt savnet etter at nødsignaler ble fanget opp. Målet for turen var å hedre Roald Amundsen på Sydpolen i anledning polarheltens 100 års jubileum.

Skuta, Leonard J. Banks, Tom Gisle Bellika og Robert Skaanes er fortsatt savnet. I januar sendte TVNorge serien «Berserk mot Sydpolen», som dokumenterer den mye omtalte seilasen. I år dro Andhøy tilbake til isødet for å hedre sine venner, og forrige uke kom han tilbake til Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer