Jason Leigh lar seg se

Jennifer Jason Leigh (f. 1958) er en av de få interessante og uforutsigbare innen sin amerikanske skuespillergenerasjon - hun tar gjerne de store svingene, «safer» ikke, men jobber så å si uten sikkerhetsnett.

Også i en så pass fæl og masochistisk historie som denne fascinerer hun. Hun er ikke tittelens Georgia (Mare Winningham), men Georgias søster Sadie, som lever i skyggen av søsteren, som fikk alt: En stor stemme innen folk/country, et likevektig vesen, godt familieliv og kjernesunne barn. Sadie, stakkar, havnet i rock og dop og har ikke stemme til noen ting.

Hun driver inn i og ut av en del band i 3. divisjon, samtidig som hun driver inn i og ut av forholdet til søsteren. Hun pådrar seg et slags ekteskap med den hundehengivne beundreren Axel (Max Perlich).

En ganske skrekkelig familiesaga - til overmål skrevet av Jennifer Jason Leighs mor, TV-forfatteren Barbara Turner. Og eneste grunn til å løse billett er Jason Leigh fordi hun gir seg så uforbeholdent over til denne smale, ikke spesielt interessant skrevne rollen, som hun nærmest fillerister for muligheter.