Jay-Z og Beyoncés to år gamle datter ble «mobbet» på direkten

Tv-kanalen beklager.

OVERRASKET:  Artisten Beyoncé ble hedret under MTV Video Music Awards i natt. Hun ble overrasket da ektemannen Jay-Z tok med datteren deres, Blue Ivy, på scenen. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Artisten Beyoncé ble hedret under MTV Video Music Awards i natt. Hun ble overrasket da ektemannen Jay-Z tok med datteren deres, Blue Ivy, på scenen. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Hun er kanskje aller mest kjent for å være eksen til Chris Brown, men denne gangen skaper Karrueche Tran overskrifter for noe ganske annet. 

Hun kom nemlig med en ganske uheldig kommentar, da hun gjestet programmet «106 & Park» på kanalen BET før årets MTV VMAs gikk av stabelen natt til søndag. 

«Mobbet» håret - Jeg våknet faktisk opp sånn her, fordi foreldrene mine aldri grer håret mitt, sa hun og lo, skriver Hollywood Reporter

Like etter sa hun: «Unnskyld Blue Ivy. Jeg elsker deg». Men oppklaringen var ikke god nok for publikum, som raste mot Tran i ettertid. 

Den to år gamle datteren til Jay-Z og Beyoncé, Blue Ivy, overrasket og sjarmerte publikum da hun entret scenen med foreldrene på MTV-prisutdelingen på søndag.

Da Beyoncé skulle ta imot Michael Jackson Vanguard Award, overrasket nemlig ektemannen Jay-Z med å ta med seg parets to og et halvt år gamle datter på scenen.

- Yeah, mommy, sier den lille jenta inn i mikrofonen, mens hun entusiastisk klapper for sin dyktige mor, i klippet MTV har lagt ut.

Det var imidlertid det store håret til 2-åringen som ble tema i «106 & Park» etter sceneopptredenen. Tv-kanalen BETs ansvarlige for musikkprogrammer, Stephen Hill, beklager den uheldige bemerkningen på Twitter i flere meldinger

- Lite gjennomtenkt - I går kveld ble det sagt en dum og lite gjennomtenkt bemerkning om et lite barn på «106 & Park». Vi beklager offentlig til barnets foreldre (vi har gjort det direkte til dem også) og vi har gjort grep overfor dem som var ansvarlige. Det var et uttrykk for dårlig dømmekraft og vi vil gjøre det bedre i framtida. Vær så snill og ikke hat Karrueche - det var ikke hennes feil. Vi beklager å ha satt henne i den posisjonen. 

Tran har også selv kommentert saken på Twitter, og hinter til at hun ikke selv hadde funnet på kommentaren. 

- Dere vet alle sammen at jeg elsker Beyoncé og Blue Ivy. Jeg skrev ikke manuset, skriver hun.  

Ifølge Hollywood Reporter skal en produsent i kanalen ha blitt suspendert i forbindelse med denne saken.