Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jazza salg

Mandag starter Moldejazzen. Men du bør henge i for å få billetter, mange konserter er utsolgt.

Konsertene under Moldejazzen er spredt utover byen. Du kan jazze på hoteller, utesteder, museer, i en idrettshall, en domkirke og i telt. Det er begrenset med kapasietet på flere av disse stedene, og til noen konserter er du allerede for seint ute, hvis du ikke allerede har kjøpt billetter.

- Billettsalget går bra, sier informasjonsansvarlig Hanne Brakstad Eide til Dagbladet.no.

I morgen, på festivalens første dag, kommer du inn på det du vil om du står opp ved morgengry. Vi anbefaler at du dropper åpninga med statsministeren og heller konsentrerer deg om Posten.

På tirsdag er det større problemer:

Gospel Children of New Orleans med Ytre Suløens Ensemble i Molde Domkirke holder to konserter, men begge er utsolgt. Det samme gjelder de to Pat Metheny-konsertene, Ole med kjole - et oppskjørtet show og Siberian Jazz Band.

Billettene til Siberian Jazz Band og Pat Metheny er revet vekk også onsdag, men store navn som BB King, Krøyt/Fläskkvartetten og Jaga Jazzist har du enda sjansen til å få med deg.

Torsdag er den første dagen med ledige billetter til Idrettens hus og Pat Metheny-konsert. Les Haricots Rouges er utsolgt.

Erykah Badu og D'Sound kan du komme inn på torsdag, konsertene arrangeres på Romsdalsmuseets utescene, med plass til 8000 tilskuere.

Billettsalget til utekonsertene har ikke tatt av på samme måte som i fjor, da Buena Vista Social Club ble utsolgt etter få dager.

- Men det ser ut til å bli mye folk også i år på utekonsertene på idylliske Romsdalsmuseet, sier festivalsjef Frank Fosdal til NTB.

Festivalarrangørene opplever at mange er etternølere, de fleste kommer seg ikke avgårde for å kjøpe billetter, og skuffelsen er stor når det ofte er utsolgt.

I fjor ble det solgt 30000 billetter under Moldejazzen, og festivalen er en av de som går i pluss når regnskapet er på plass.

<B>TREKKPLASTER: </B>Pat Metheny er et av de virkelig store trekkplastrene under årets festival. Desverre er konsertene med ham utsolgt nå.<br>Foto: SCANPIX
<B>GODVÆR:</B> Værgudene var snille med Moldejazzen i fjor. Det ser ut til at de er det i år også, bortsett fra på tirsdag. Sjekk selv på <a href=http://www.dagbladet.no/vaer/>værsidene våre</a><br>
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media