Jazza salg

Mandag starter Moldejazzen. Men du bør henge i for å få billetter, mange konserter er utsolgt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Konsertene under Moldejazzen er spredt utover byen. Du kan jazze på hoteller, utesteder, museer, i en idrettshall, en domkirke og i telt. Det er begrenset med kapasietet på flere av disse stedene, og til noen konserter er du allerede for seint ute, hvis du ikke allerede har kjøpt billetter.

- Billettsalget går bra, sier informasjonsansvarlig Hanne Brakstad Eide til Dagbladet.no.

I morgen, på festivalens første dag, kommer du inn på det du vil om du står opp ved morgengry. Vi anbefaler at du dropper åpninga med statsministeren og heller konsentrerer deg om Posten.

På tirsdag er det større problemer:

Gospel Children of New Orleans med Ytre Suløens Ensemble i Molde Domkirke holder to konserter, men begge er utsolgt. Det samme gjelder de to Pat Metheny-konsertene, Ole med kjole - et oppskjørtet show og Siberian Jazz Band.

Billettene til Siberian Jazz Band og Pat Metheny er revet vekk også onsdag, men store navn som BB King, Krøyt/Fläskkvartetten og Jaga Jazzist har du enda sjansen til å få med deg.

Torsdag er den første dagen med ledige billetter til Idrettens hus og Pat Metheny-konsert. Les Haricots Rouges er utsolgt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer