Jazzfestivalen flytter konserter unna flommen

Ingen arrangementer er avlyst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jazzfestivalen på Kongsberg flytter flere konserter på grunn av flommen. Ingen arrangementer er avlyst.

Torsdagens konsert Music for a Weill med Tora Augestad, Mathias Eick og Stian Carstensen flyttes fra Energimølla til Grand.

– Energimølla ligger like ved Lågen, og det har kommet mye vann i kjelleren. Grunnen til at vi flytter konserten, er først og fremst at dette vannet må pumpes ut, og støyen fra pumpene lar seg dårlig forene med musikken. Vi vil sørge for at publikum får en god konsertopplevelse, sier presseansvarlig Dag Otter Johansen i Kongsberg Jazzfestival til NTB.

Den årlige frikonserten, som skulle holdes på Pavescenen lørdag, flyttes til festivalgata. Onsdag ble konserten med String Zone ble flyttet fra utestedet Barolo til Grand, og det samme vil skje med torsdagens konsert. Festivalledelsen vurderer om konsertene fredag og lørdag samme sted med Ska Patrol også skal flyttes.

(NTB)

FLYTTER: David skulle delta i åpningsparaden på Kongsberg Jazzfestival i går. Samtidig fikk han se flommen på nært hold. Foto: Scanpix
FLYTTER: David skulle delta i åpningsparaden på Kongsberg Jazzfestival i går. Samtidig fikk han se flommen på nært hold. Foto: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer