- Jeg - sexy?

Cameron Diaz er stolt av sine «feil».

(Dagbladet.no:) Cameron Diaz brakk nesa da hun surfet på Hawaii med kjæresten Justin Timberlake i fjor. Nesa ble visst en anelse deformert, men den plager ikke Diaz. Tvert i mot. Hun synes kulen er «søt» - og nektet legene å viske ut merket etter fallet.

- Jeg liker at den er en ufullstendighet, en feil, uttalte skuespillerinnen, ifølge Sky News.

- Jeg ser grei ut

I intervjuet, som sto å lese i den engelske tabloiden The Sun, forteller Diaz dessuten at hun synes plastisk kirurgi er ekkelt.

- Jeg nedvurderer ikke meg selv, men jeg er virkelig ingen voldsom skjønnhet. Se på Claudia Schiffer. Det er hva jeg kaller fantastisk, sier hun. Og:

- Jeg skal liksom være dette bombenedslaget. Men - jeg sexy? Si jeg ser grei ut. Kanskje bedre enn grei. Det høres bra ut, sier den blonde stjernen.

Problemhud

Diaz er kjent for å ha problemer med uren hud - og mener hennes utseende for en stor del skyldes talentfulle sminkører.

- Jeg vil bare at jenter skal innse at ingen ser ut som kvinnene på bildene, uten hjelp av en drøss talentfulle folk. Det jenter må forstå, er at de ville se like fantastiske ut hvis de hadde makeupartister som kunne ile til hver gang de svettet, sier Diaz.

Cameron Diaz er aktuell i «Shrek 2» - hvor hun har lånt stemmen sin til Princess Fiona. Hun er også kjent for sine roller i «Charlie's Angels», «Alle elsker Mary» og «Head Above Water».

- SER GREI UT: Cameron Diaz mener hun ser...ja, «helt grei» ut.
- AMAZING: Claudia Schiffer derimot, hun ser fantastisk ut, synes Diaz.