Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jeg angrer

Beatrice Peterson (26) er redd for hvor nakenbildene Rolf Tore Kjæran tok av henne, kan havne. - Jeg angrer på at jeg lot ham få fotografere meg, men jeg var ung og naiv, sier Beatrice, som nå er Playboy-modell.

- Playboy er noe helt annet. Det er et seriøst konsern, sier Beatrice.

For seks år siden bodde hun i Tønsberg, og en dag ble hun stoppet på gata av Kjæran.

- Han presenterte seg som motefotograf, og sa at han hadde gode kontakter i modellbransjen. Han viste fram mappa si og virket veldig proff, forteller Beatrice.

Hun lot seg overtale til å bli med til Tjøme, hvor Kjæran fikk henne til å kle av seg på overkroppen.
- Han er veldig flink til å prate, og alltid blid og hyggelig. Han ville se litt hud, sa han. Alt skulle være naturlig.

Seinere lånte Kjæran et fotostudio hvor han tok flere bilder av Beatrice.

Verst for familien

Beatrice så aldri noe til bildene som Kjæran hadde tatt.

- Jeg maste og maste om kopier, men han snakket seg alltid ut av det. Jeg har ikke sett et eneste av bildene han tok, og jeg hadde nesten glemt hele greia da jeg fikk høre hva som var skjedd med Lene. Nå er jeg livredd for at bildene av meg befinner seg i et eller annet griseblad som jeg ikke står inne for, eller at de blir lagt ut på Internett.

Beatrice synes oppriktig synd på sin gode venninne Lene Nystrøm.

- Men Lene kommer til å takle dette. Hun har alltid vært sterk, og hun har vært så mye i pressens søkelys det siste året. Dette er nok verst for familien hennes, tror Beatrice.

Satser

I mars i år var Beatrice månedens Playmate i norske Playboy.

- Wenche Steen så et bilde av meg i Tønsbergs Blad og tok kontakt. Jeg har kontrakt i ett år, forteller Beatrice.

I desember flytter hun til Los Angeles for testfotografering til den amerikanske utgaven av Playboy.
- Jeg gleder meg til det. Playboy er så stort og ordentlig at jeg ikke er redd for å bli utnyttet. Jeg hadde det kjempefint da jeg var i Chicago for å ta bildene til norske Playboy.

Om Rolf Tore Kjæran har Beatrice dårligere minner.
- Han virket veldig ensom, og hadde et stort behov for oppmerksomhet. Og han var litt slesk. Det virker jo som om han tok bildene for å beholde dem selv, sier Beatrice, som inderlig håper at bildene kommer til rette.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling