Jeg angrer

Beatrice Peterson (26) er redd for hvor nakenbildene Rolf Tore Kjæran tok av henne, kan havne. - Jeg angrer på at jeg lot ham få fotografere meg, men jeg var ung og naiv, sier Beatrice, som nå er Playboy-modell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Playboy er noe helt annet. Det er et seriøst konsern, sier Beatrice.

For seks år siden bodde hun i Tønsberg, og en dag ble hun stoppet på gata av Kjæran.

- Han presenterte seg som motefotograf, og sa at han hadde gode kontakter i modellbransjen. Han viste fram mappa si og virket veldig proff, forteller Beatrice.

Hun lot seg overtale til å bli med til Tjøme, hvor Kjæran fikk henne til å kle av seg på overkroppen. - Han er veldig flink til å prate, og alltid blid og hyggelig. Han ville se litt hud, sa han. Alt skulle være naturlig.

Seinere lånte Kjæran et fotostudio hvor han tok flere bilder av Beatrice.

Verst for familien

Beatrice så aldri noe til bildene som Kjæran hadde tatt.

- Jeg maste og maste om kopier, men han snakket seg alltid ut av det. Jeg har ikke sett et eneste av bildene han tok, og jeg hadde nesten glemt hele greia da jeg fikk høre hva som var skjedd med Lene. Nå er jeg livredd for at bildene av meg befinner seg i et eller annet griseblad som jeg ikke står inne for, eller at de blir lagt ut på Internett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer