Burleskfestival

- Jeg begynte å lure på om de hadde rett - kanskje jeg ikke fortjente å leve

Fifi von Tassel har opplevd grov sjikane etter at hun begynte med burlesk. Nå har hun startet festival og vil forske på kroppspress, blant annet som spark til nettrollene.

STARTET FESTIVAL: Carina Elisabeth Carlsen hatet kroppen sin helt til hun begynte med burlesk og ble Fifi von Tassel. I helgen startet hun en ny burleskfestival for å utfordre kroppshysteriet. Vi møtte henne til forberedelser i klesbutikken Manillusion på Grünerløkka. Foto: Nina Hansen
STARTET FESTIVAL: Carina Elisabeth Carlsen hatet kroppen sin helt til hun begynte med burlesk og ble Fifi von Tassel. I helgen startet hun en ny burleskfestival for å utfordre kroppshysteriet. Vi møtte henne til forberedelser i klesbutikken Manillusion på Grünerløkka. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi måler jo hverandre etter hvor pulbare vi er. Jeg har alltid fått høre at jeg er tjukk og stygg, og at ingen ville ha meg. Det ga meg mye selvhat, sier Carina Elisabeth Carlsen.

Hun lar de tungt sminkede øyelokkene gli sakte igjen – som for å viske vekk de vonde minnene. For dem er det mange av. Dama som de siste åra er kjent under artistnavnet «Fifi von Tassel» har alltid vært overvektig. Hun har tidligere fortalt om en oppvekst med konstante spiseforstyrrelser, og at hun tidligere hatet kroppen sin så sterkt at hun vurderte å ta sitt eget liv. Den lettkledde burleskdansing ble redningen, har hun tidligere fortalt Dagbladet.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer