«Jeg begynte å suge ham forsiktig, og deretter falt vi om og hadde vill sex»

Fan skrev detaljert sexhistorie om seg selv og Kurt Nilsen.

(Dagbladet): Noen fans går gjerne lenger enn andre i sine bestrebelser etter å få treffe sitt store idol.

Så langt at de tyr til fantasien for å la det skje.

For i den amatørbaserte, ikke-kommersielle litterære sjangeren fan fiction, er det fansen som bestemmer hva som skjer i livene til heltene sine.

Noen av disse historiene er svært så dampende hete.

På «Lydverket» Det får Kurt Nilsen erfare når han blir konfrontert med en svært så eksplisitt sexhistorie, med seg selv i hovedrollen, på «Lydverket».

I klippet, som man kan se på NRK 2 klokken 21.30 i kveld, leser han:

- Kurt sto foran meg og rev klærne av kroppen min. Jeg gjorde det samme. Han begynte å slikke meg over hele kroppen. Så med munnen på min mest følsomme plass. Deretter var det min tur til å skjemme ham bort. Jeg begynte å suge ham forsiktig, og deretter falt vi om og hadde vill sex. Han hadde ikke på seg kondom og kom inni meg. Nå sitter jeg hjemme her med en sint kjæreste, fordi jeg er gravid med Kurt Nilsen jr.

Til «Lydverket» forteller Kurt Nilsen at han synes det er lite koselig å måtte være hovedrollen i en slik historie, men at han likevel tar det med et smil.

- Folk skriver mye rart. Jeg synes jo mest av alt er morsomt, men det er ganske alvorlig hvis det ligger slike ting på nettet.

- Man blir forsvarsløs Han sammenligner såkalt fan fiction med rykter som lett kan settes ut på blogger på internett.
 
- Jeg har ikke vært borti slikt før, men jeg vet jo at det forekommer at folk lager historier og setter ut rykter og slikt, og blogger om det. Synes jo ikke det er veldig koselig, nei. Og folk må få si og skrive hva de vil, men de trenger jo ikke lyge.
 
- Man blir jo litt forsvarsløs, man kan ikke gjøre noe med det som artist, eller kjent person. Det blir rart å skulle forholde seg til det. Du må bare drite litt i det, tror jeg.