- Jeg beklager

Supermodell Kate Moss til H&M etter kokainavsløring.

• Les også: Kate Moss i kokainskandale.

• Stella klar for H&M


- Kate Moss har bedt om unnskyldning, og er full av anger etter det hun har gjort. Hun har forsikret oss at det ikke vil skje igjen, derfor er vi villige til å gi henne en ny sjanse, sier pressetalskvinne Annacarin Björne i H&M.

Denne uka publiserte den britiske tabloidavisen Daily Mirror bilder av modellen Kate Moss som sniffet kokain i platestudio til kjæresten Pete Doherty.

Bildene var tatt med skjult kamera, og viste at Kate Moss sniffet kokain fem ganger i løpet av 40 minutter. Kjæresten og resten av bandet Babyshambles fikk i tillegg smake sin del av kaka.

Frontifigur

Nå har Kate Moss beklaget episoden overfor sin nye store arbeidsgiver, Hennes & Mauritz. Modellen er den svenske kleskjedens frontfigur i høst, som modell for den nye H&M-kolleksjonen signert den britiske designeren Stella McCartney.

Sky News melder at Kate Moss skal ha hatt et følelsesladd møte med representanter for kleskjeden etter at de famøse kokain-bildene ble publisert og omtalt verden over.

Representanter for kleskjeden H&M uttalte at de var «fryktelig skuffet» etter kokainavsløringene, men at de fortsatt ville bruke Moss i den kommende reklamekampanjen.

- Vi er veldig anti-narkotika, og insisterer på at våre modeller er sunne og friske, understreker Annacarin Björne, men likevel Moss en ny sjanse.

Millionær

Kate Moss er kjent som en av Storbritannias største trendsettere, og har hatt en fantastisk modellkarriere i ti år. Hun er mamma til en datteren Lila Grace på snart tre år.

Moss har tjent mange millioner på lukrative modellkontrakter med store navn som Burberry, Dior, Calvin Klein og Chanel - og nå sist svenske H&M.

Da datteren ble født for litt over to år siden innrømmet Kate Moss at hun hadde brukt narkotika, men bedyret at hun hadde sluttet.

De siste månedene har den britiske modellen fått mye oppmerksomhet på grunn av forholdet til rockerebellen Pete Doherty (26), som skal ha vært avhengig av både heroin og crack.

<B>ANGRER: Kate Moss har beklaget kokainstuntet overfor H&M, og beholder jobben som hovedmodell i høst.