- Jeg ble apatisk mot slutten

Det tok nesten et halvt år før Jenny Langlo (18) klarte å ta innover seg Idol-seieren. Nå er hun ute med singel og artistlivet skal begynne.

ENDELIG KLAR: Jenny Langlo (18) fra Stordal vant «Idol» i 2011. Nå hun straks ferdig på videregående og skal begynne å spille inn plate. Foto: Nina Hansen/Dagbladet
ENDELIG KLAR: Jenny Langlo (18) fra Stordal vant «Idol» i 2011. Nå hun straks ferdig på videregående og skal begynne å spille inn plate. Foto: Nina Hansen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det varte og rakk med livstegn fra «Idol»-vinner Jenny Langlo (18). De tidligere vinnerne av sangkonkurransen hadde debutplata ute omtrent samtidig med de første seiersintervjuene.

Men Langlo har vært tålmodig og ikke minst ordknapp, til «Idol»-vinner å være.

- Det gir med ingen glede å lese om meg selv i en nettavis. Jeg vil gjøre noe ordentlig, snakke om musikken min. Ikke fly rundt å vifte, sier hun til Dagbladet.  

- Ting tar tid I forrige uke kom hennes første singel «Million Dollar Signs» fra det som i løpet av høsten og vinteren skal bli debutplata. Hun vet ikke hva den skal hete, når den blir ferdig, eller hvordan den kommer til å høres ut.

- Det er inne i hodet mitt og skal lokkes ut etter hvert. Et album er ikke noe jeg bare kaster ut, det er noe jeg skal være stolt av og se tilbake på resten av livet, sier Langlo.

Men det tok ikke mange ukene etter seieren før folk begynte å spørre seg hva som skjedde med «Idol»-Jenny. Da lå hun krøllet sammen under dyna med vannkopper som en prikkete liten ball. Slapp av, folkens, tenkte hun. Ting tar tid. Et halvt år dreper ikke en karriere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer