Line Elvsåshagen

- Jeg ble drittlei av å se inn i meg selv

Line Elvsåshagen har forsøkt alt fra å finne kjæreste til den ultimate onaninytelse på tv. Nå er hun klar for noe litt mindre navlebeskuende.

MILJØENGASJERT PÅ GRUNN AV DYRA: Line Elvåshagen er aktuell med et program om hvordan plast i naturen ødelegger for dyre- og fuglelivet. Naturhistorisk museum har akkurat hatt en utstilling som retter søkelyset mot det samme. Foto: Lars Eivind Bones
MILJØENGASJERT PÅ GRUNN AV DYRA: Line Elvåshagen er aktuell med et program om hvordan plast i naturen ødelegger for dyre- og fuglelivet. Naturhistorisk museum har akkurat hatt en utstilling som retter søkelyset mot det samme. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Se der er q-tipsene, og der bind-rester. Alt dette er veldig typisk, utbryter Line Elvsåshagen (27) ved et av montrene ved Naturhistorisk museum i Oslo.

Bak glassveggen vises det som kunne vært en idyllisk strand rikt på fugleliv, men sivene i utstillingsvinduet er fulle av plastavfall. Ikke ulikt strender Elvsåshagen selv finner i sin nye serie «Planet plast».

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer