Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Line Elvsåshagen

- Jeg ble drittlei av å se inn i meg selv

Line Elvsåshagen har forsøkt alt fra å finne kjæreste til den ultimate onaninytelse på tv. Nå er hun klar for noe litt mindre navlebeskuende.

MILJØENGASJERT PÅ GRUNN AV DYRA: Line Elvåshagen er aktuell med et program om hvordan plast i naturen ødelegger for dyre- og fuglelivet. Naturhistorisk museum har akkurat hatt en utstilling som retter søkelyset mot det samme. Foto: Lars Eivind Bones
MILJØENGASJERT PÅ GRUNN AV DYRA: Line Elvåshagen er aktuell med et program om hvordan plast i naturen ødelegger for dyre- og fuglelivet. Naturhistorisk museum har akkurat hatt en utstilling som retter søkelyset mot det samme. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

(Dagbladet): - Se der er q-tipsene, og der bind-rester. Alt dette er veldig typisk, utbryter Line Elvsåshagen (27) ved et av montrene ved Naturhistorisk museum i Oslo.

Bak glassveggen vises det som kunne vært en idyllisk strand rikt på fugleliv, men sivene i utstillingsvinduet er fulle av plastavfall. Ikke ulikt strender Elvsåshagen selv finner i sin nye serie «Planet plast».

Dama med det rosa håret som er kjent for å by på seg selv i tv-program som «Line jorda rundt», «Line dater Norge» og «Line fikser kroppen», er nå tilbake på skjermen med er veldig annerledes konsept. Nå er miljøengasjementet i fokus, og programlederen synes det er deilig å lage et tv-program som ikke bare handler om seg selv.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?