Tshawe Baqwa fikk corona:

- Jeg ble heftig sjuk

Kultur-Norge har blitt hardt rammet coronakrisa. Tshawe Baqwa er en av dem som både har kjent på virusets økonomiske konsekvenser - både for bransjen og sin egen helse.

SJOKKTELEFON: Tshawe Baqwa var pappa i to år uten å vite det. I en episode av «Skavlan» forteller han om sjokktelefonen. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Fullvaksinerte: 71.56% Første dose: 79.06%

For to år siden var Tshawe Baqwa med i den sjuende sesongen av «Hver gang vi møtes». Nå er han en av 29 av Norges største artister som vender tilbake til gården for en jubileums-vri, i anledningen programmets tiende sesong.

- Det er sjukt lættis å være tilbake, og å kjenne på alle de følelsene rundt greia når man er tilbake «tel gards», sier Baqwa til Dagbladet.

For to år siden var Baqwa blant annet sammen med Silya Nymoen og Christel Alsos på Vestre Kjærnes Gård. De er også til stede under jubileumssesongen, blant annet med Jan Eggum, Vinni og Sigvart Dagsland. Baqwa sier mye har forandret seg siden sist han var med.

- Vel, jeg har blitt feitere. Noen av dem har mistet vekt. Alle har blitt eldre, men ser likevel veldig bra ut, sier han spøkefullt.

- Heftig sjuk

TV 2 hadde som mål å samle alle 29 artistene for jubileumssesongen. På grunn av coronapandemien har produksjonen måttet tenke nytt, og delt artistene opp i puljer. Baqwa er imponert over kanalens innsats for å følge smittevernreglene.

- Det har vært veldig imponerende, spesielt med tanke til at det er en så stor produksjon å holde styr på og sørge for at disse restriksjonene følges og opprettholdes, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer