Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg ble ikke dumpet til fordel for Marit Larsen

Marte Wulff plateaktuell med ekskjæresten Thom Hell.

EN KLAR KJÆRLIGHETSSAMMENHENG: Marte Wulff og Thom Hell var sammen i fire år før han ble kjæreste med Marit Larsen.

Foto: Anders Grønneberg
EN KLAR KJÆRLIGHETSSAMMENHENG: Marte Wulff og Thom Hell var sammen i fire år før han ble kjæreste med Marit Larsen. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

Fredag 21. november blir debutplata til bandet The Love Connection lansert med konsert på Parkteatret i Oslo.

Det skjer med to gamlekjærester på samme scene: Marte Wulff (34) og Thom Hell (38).

- Ble ikke dumpet - Vi var kjærester i fire år, fra 2002 til 2006, sier Thom Hell (Thomas Helland), som synes det er hyggelig at hans gamle backingband er ute med en plate - og ikke minst spille med gamlekjæresten Marte Wulff.

- Nei, jeg ble ikke dumpet av Thomas på grunn av Marit Larsen. Jeg var den første ordentlige kjæresten hans, og vi var sammen i flere år, sier Wulff.

Nyheten om at Marit Larsen og Thom Hell var kjærester slo ned som en bombe i Musikk-Norge i 2007. Året etter sto de første gang sammen på en scenen ute på Ingierstrand Bad. I 2010 tok forholdet dem to mellom slutt.

- Vi liker hverandre Thom Hell har ikke så mye lyst eller behov for å snakke om sine tidligere kjærester. Begge to er fra Kristiansand, men forteller at de først ble kjent med hverandre og senere kjærester i Oslo.

- Vi har alltid likt hverandre, og liker hverandre fremdeles.

- Det er lenge siden det tok slutt, men vennskapet er der ennå - ikke minst gjennom musikken, sier Marte Wulff - som i likhet med Thomas Helland - har etablert seg med barn.

Vaket i vannskorpa The Love Connection har eksistert i over ti år, og var i fem år fast backingband til Thom Hell. Selv om Thom Hell spilte inn sine plater og turnerte med andre, har bandet vaket i vannskorpa hele tida.

THE LOVE CONNECTION: Ørjan Liavåg (fra v), Frank Hammersland, Bjarte Jørgensen, Marte Wulff, Vidar Ersfjord, Thom Hell og Jørn Raknes er samlet for øving før slippfestkonsert fredag 21. november.

Foto: Anders Grønneberg
THE LOVE CONNECTION: Ørjan Liavåg (fra v), Frank Hammersland, Bjarte Jørgensen, Marte Wulff, Vidar Ersfjord, Thom Hell og Jørn Raknes er samlet for øving før slippfestkonsert fredag 21. november. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

En annen kjent musikerprofil i bandet er Frank Hammersland (45), kjent fra Pogo Pops og Popium.

- Vi har spilt og holdt sammen hele tida. Det meste av plata ble spilt inn for fem år siden. Så har vi justert og fullført den litt underveis, sier Hammersland.

- Var aldri sjef Nå er Thom Hell tilbake sammen med The Love Connection, men er han sjef og bandleder, som da det startet for over ti år siden?

- Nei, jeg var aldri sjefen, sier Thomas Helland og ler.

- Vi har alltid vært en god vennegjeng. Og Frank, for eksempel, har alltid vært et forbilde for måten han synger, spiller og lager låter på, sier han.

Pop med vokalharmonier The Love Connections musikk kan beskrives pop med elementer av americana og country. Bandet består av erfarne og godt voksne flok med lang fartstid. Siden alle synger, blir det mye sang og harmonier.

- Jeg har jo en liten progrocker i meg også, sier Thom Hell.

- Det er viktig og nødvendig i dag å ha flere ben å stå på. Skal man overleve i Musikk-Norge må man gjøre flere ting, sier Thomas Helland som beskriver hele bandet som en stor og god vennegjeng.

KJENTE PROFILER: Thom Hell, Marte Wulff og Frank Hammersland (t.v.) er kjente popansiker i bandet The Love Connection.

Foto: Anders Grønneberg
KJENTE PROFILER: Thom Hell, Marte Wulff og Frank Hammersland (t.v.) er kjente popansiker i bandet The Love Connection. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling