- Jeg ble lurt gang på gang

Men Robinson-Joacim følte seg ikke som en idiot, selv om han ble lurt to ganger.

Joacim Bartholdsen (27) ble sendt hjem fra Robinsonøya igjen. Og denne gangen er han nok ute av konkurransen for godt. Miljøarbeideren fra Arendal raste mot de andre deltakerne da han fikk komme tilbake igjen, fordi de hadde lurt ham. Det gikk ikke bedre i søndagens episode.

- Først var jeg sikker på at jeg kom til å bli stemt ut. Så øynet jeg lys i tunnelen, og var sikker på at vi skulle få ut Espen. Men jeg blir lurt gang på gang, sa Joacim da han ble stemt ut.

- Jeg ble jo skuffet da gutta brøt alliansen. Da jeg kom tilbake, ble jeg skuffet igjen. Jeg trodde jentene hadde skjønt at det eneste de kunne gjøre for å nå langt, var å få ut en av de andre guttene. Marianne og Eva var ikke intelligente i dette spillet, sier Joacim til Dagbladet.no.

Før konkurransen sa Joacim at han regnet med å bli humørsprederen i gruppa, og en person som holder de andre deltakerne sammen. Han ville gjøre alt for å unngå allianser, men fryktet at det ble en nødvendighet for å nå langt. Til tross for at det ikke holdt helt fram, er han likevel godt fornøyd med oppholdet på øya.

- Jeg føler at jeg gikk ut med hevet hode, sier Joacim.

Var det riktig å beholde brev og kart fra tida som høvding? Hva ville han gjort annerledes? Og har han fått seg kjæreste etter øyoppholdet? Se hva Joacim svarte leserne!

UT IGJEN: Men mandag klokka 15 møter du Robinson-Joacim på Dagbladet.no.