- Jeg ble så sint at jeg forlot rommet

Liv Ullmann og Hollywood-stjernen Cate Blanchett kranglet så busta føyk.

KRANGLET: Liv Ullmann ble så sint at hun forlot rommet etter å ha kranglet med filmstjernen Cate Blanchett under den første prøven på stykket «En sporvogn til begjær». Foto: SCANPIX
KRANGLET: Liv Ullmann ble så sint at hun forlot rommet etter å ha kranglet med filmstjernen Cate Blanchett under den første prøven på stykket «En sporvogn til begjær». Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I fjor gjorde regissør- og skuespillerlegende Liv Ullmann stor utenlandssuksess med teaterstykket «En sporvogn til begjær», med Cate Blanchett i hovedrollen.

Men ingenting gikk på skinner da regissør Ullmann og superstjerna først møttes for å gjennomgå stykket. Det er i kveldens premiereepisode av «Anne og Ronny», en ny portrettserie på NRK, at Ullmann forteller om stjernekrangelen.

- Cate og jeg hadde en stor konflikt. Hun kunne jo ikke teksten sin i det hele tatt. Da gjennomgangen var over, var jeg sint. Plutselig angriper hun meg, forteller hun i NRK-programmet.

Stormet ut - «Ikke skyld på meg om du ikke kan teksten din», sa jeg, også sto vi der og skjelte ut hverandre. Jeg ble så sint at jeg forlot rommet.

Ullmann forteller at hun først trodde det ville bli vanskelig å samarbeide med Blanchett, kjent fra blant annet Ringenes Herre-filmene, men kom på andre tanker da hun så likheter mellom teaterstykket og deres krangel.

- Så gikk jeg inn igjen og sa: Vi gjør akkurat som dem i stykket. Vi er sinte på hverandre fordi vi ikke ser hverandre. Jeg vil bare at dere alle skal være perfekte med en gang, noe som er galt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer