- Jeg ble slakta

Marco ville vekk fra Robinsonøya, men fikk hard medfart på veien hjem. Les svarene fra nettmøtet.

Forrige uke ble lag Nords Marco Elsafadi skadd i ryggen. Han bestemte seg for at han ville hjem til behandling, blant annet av hensyn til basketkarrieren i Ulriken Eagles. Han overtalt laget til å tape kveldens Robinsonkamp med vilje, slik at han kunne stemmes hjem.

Men kvelden før Robinsonkampen fant Marco på et siste krumspring. Han bega seg inn i det forbudte ingenmannsland, der han fikk med seg Eirin fra sitt eget lag på å møte Kim, Mia og Marit fra lag Sør.

- Jeg bestemte meg for at jeg ville møte de søte jentene fra lag Sør når jeg uansett ville hjem, sier Marco til Dagbladet.no.

Den forbudte nattlige utflukten ble imidlertid oppdaget av en nattevakt, og meldt fra til programleder Christer Falck. I øyrådet fikk «forbryterne» gjennomgå.

- Jeg har sett programmet, og jeg ble virkelig slaktet, sier Marco.

Selv om han ville hjem med den vonde ryggen, hadde 26-åringen det bra på øya, og mener han lærte mye.

- Det var lærerikt å prøve å fungere i et liv som ikke er mitt eget. Man bilr tildelt et nytt liv. Hjemme har jeg roller jeg spiller i basketmiljøet, i familien, blant venner og på jobb, roller jeg er trygg på og mestrer.

På Robinsonøya kunne han ikke lenger spille de vante rollene.

- Jeg visste ikke hvem jeg kunne stole på, og hadde ikke det nettverket jeg har til vanlig. Det lærte jeg masse av, sier Marco.

Nå er rollen hans å svare på dine spørsmål. Hva fikk ham til å bryte reglene? Angret han på at han ba om å bli stemt ut?

UTE: Marco Elsafadi fikk med seg lag Nord på å tape denne konkurransen med vilje, slik at han kunne bli stemt ut.