Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg ble sliten og deprimert

Som 14-åring tok Agnete Johnsen og The BlackSheeps Norge med storm. Etterpå ble det rettssak mellom bandmedlemmene. Nå er hun klar for å stå på egne bein.

SATSER SOLO:  I kveld kjemper Agnete Johnsen (19) i «Stjernekamp». Nå er BlackSheeps-vokalisten klar for å gå solo.
Foto. NINA HANSEN
SATSER SOLO: I kveld kjemper Agnete Johnsen (19) i «Stjernekamp». Nå er BlackSheeps-vokalisten klar for å gå solo. Foto. NINA HANSENVis mer

(Dagbladet): «Oro jaska beana» var ordene som dundret ut av høyttalerne i Oslo Spektrum høsten 2008 da bandet The BlackSheeps vant Melodi Grand Prix jr.

I front sto Agnete Johnsen, bare 14 år, og imponerte hele landet med sin sterke vokal og tighte band i ryggen.

Fem år er gått, «Aggie» som hun kalles blant venner, er blitt 19 og klar for å stå på egne bein. I kveld er hun tilbake på NRK-scenen i «Stjernekamp».

I kategorier som rock og opera skal hun konkurrere mot et stjernelag av norske artister som Elisabeth Andreassen og Hans-Erik Dyvik Husby. 

- Jeg syns jeg har venta altfor lenge. Den siste tida har jeg forberedt meg psykisk, og er klar for å bare gjøre det jeg elsker - å stå på en scene og synge, sier Johnsen til Dagbladet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.