<strong>SKAPTE PROBLEMER:</strong> Babyene som spiller Supermann som ung ga Russell Crowe ekstra utfordringer under innspillingen av «Man of Steel». Foto: Filmweb
SKAPTE PROBLEMER: Babyene som spiller Supermann som ung ga Russell Crowe ekstra utfordringer under innspillingen av «Man of Steel». Foto: Filmweb Vis mer

- Jeg ble tisset, bæsjet og prompet på

Russell Crowe krevde endringer under «Supermann»-innspillingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespiller Russell Crowe (49) er for tida å se i den nyeste filmen om «Supermann». Crowe spiller rollen som Jor-El, far til Kal-El, altså Supermann.

Åpningssekvensen tar for seg perioden etter Supermanns fødsel på planeten Krypton, og nå avslører Crowe at innspillingen bød på en spesiell type utfordringer.

Barna som spiller Supermann som baby ga nemlig Crowe flere uventede overraskelser.

- Jeg ble bæsjet på, tisset på og prompet på, sier Crowe til Aftonbladet.

Krevde endring Han har selv barna Charles (9) og Tennyson (6) med ekskona Danielle Spencer (44). Men Crowe røper at han alltid klarte å dukke i tide når det samme skjedde under sønnenes oppvekst. I stedet var det mora som ble truffet, forteller han.

Crowe klarte uansett ikke å skygge unna de ubehagelige overraskelsene fra babyene på «Supermann»-settet, og så seg til slutt nødt til å ta grep.

- Kanskje ble babyene påvirket av varmen og de sterke lysene. Men det gikk i alle fall så langt at jeg til slutt spurt hva i helsike barna ble matet med, og krevde at de bare skulle få flytende føde, sier Crowe.

Vil lage oppfølger «Man of Steel» har så langt fått positiv respons av anmeldere og publikum etter premieren. Dagbladets anmelder trillet en firer.

Samtidig har skuespiller Henry Cavill (30), som spiller Supermann, allerede bekreftet at han gjerne gjentar rollen dersom det skulle bli laget en oppfølger.

Som Dagbladet tidligere har skrevet er Warner Brothers også positive til en ny film om Clark Kent.

<strong>NY FILM:</strong> Henry «Supermann» Cavill vil gjerne spille i en ny film om Supermann. Foto: Filmweb
NY FILM: Henry «Supermann» Cavill vil gjerne spille i en ny film om Supermann. Foto: Filmweb Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer