<strong>Kan forandre liv:</strong> En god logopedtjeneste for barn, unge og voksne kan forandre liv, skriver Steinar Ottesen. Foto: Privat.
Kan forandre liv: En god logopedtjeneste for barn, unge og voksne kan forandre liv, skriver Steinar Ottesen. Foto: Privat. Vis mer

Jeg blir ikke den som snakker høyest i kommunestyret. Min hjertesak er et bedre logopedtilbud

Jeg vil utvikle logopedtilbudet i Aurskog-Høland kommune til å bli et av de beste i fylket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dette er muligens et tema som ikke har vært høyt på den politiske dagsorden tidligere. Det er det slutt på fra i dag. Jeg vil ikke være den som snakker høyest i kommunestyret eller den som er mest i media hvis blir valgt inn 14. september, men min hjertesak vil være et bedre logopedtilbud for alle.

Og det skal alle få merke. Det er mitt personlige løfte hvis jeg blir blant de 35 kommunestyrerepresentantene, men det er opp til velgerne og ikke meg.

En god logopedtjeneste for barn, unge og voksne kan forandre liv. Enten man sliter med stemmevansker, taleflyt, språkvansker, uttalevansker eller svelgevansker. Som alt annet innen oppvekst og utdanning er tidlig innsats essensielt. Det må starte når man er barn, men selvsagt er det aldri for sent å få hjelp. Aurskog-Høland kommune skal ha ros for at man har ansett en ny logoped. Det er også viktig å utrede hvordan tilbudet var tidligere, og hva som er planen de neste årene. Jeg vil jevnlig følge opp dette arbeidet de neste fire årene.

Det skal være en fremtidsrettet logopedtjeneste for barn, unge og voksne. Basert på høy faglig kompetanse og en solid oppfølgning over lengre tid. Jeg tror 100 prosent på at dette skal vi klare. Å bli best i fylket er et formidabelt mål, men alle som sliter med taleflyt har klart vesentlig vanskeligere ting enn dette i livet. Vi kan klare det samme. Jeg vil bli folkevalgt for alle. Jeg vil gi en stemme til de som ikke har en stemme. Bruk stemmeretten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer