Du leser nå Dagbladet Pluss
SVEN NORDIN: Dagbladet møtte Sven Nordin under innspilling av «Wisting» i fjor høst. Torsdag denne uka startet del to, som er basert på Horst-boka «Jakthundene». Foto: Hans Arne Vedlog
SVEN NORDIN: Dagbladet møtte Sven Nordin under innspilling av «Wisting» i fjor høst. Torsdag denne uka startet del to, som er basert på Horst-boka «Jakthundene». Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer

- Jeg burde vært til stede for jentene mine

Sven Nordins dårlige samvittighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har sagt i et tidligere intervju at jeg må få lov til å spille etterforsker en gang i løpet av min karriere, jeg også. Så ble jeg veldig glad da det ble William, sier Sven Nordin til Dagbladet.

Sist gang vi så ham på skjermen, var han undergrunnskirurg i «Valkyrien», og lærte seg å behandle rotter og sette sprøyter. Nå har Sven Nordin inntatt rollen som William Wisting i Viaplay-originalen «Wisting», som hadde premiere i påska.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer