- SPENT MÅTE Å LEVE PÅ: - Det er en spent måte å leve på, men jeg setter stor pris på det, sier Natalie Portman om å være i Israel. Skuespilleren har basert sin første spillefilm, som spilles på hebraisk, på en roman av Amos Oz. Foto: Scanpix.
- SPENT MÅTE Å LEVE PÅ: - Det er en spent måte å leve på, men jeg setter stor pris på det, sier Natalie Portman om å være i Israel. Skuespilleren har basert sin første spillefilm, som spilles på hebraisk, på en roman av Amos Oz. Foto: Scanpix.Vis mer

- Jeg elsker debattene i Israel

Natalie Portman (33) elsker de livlige debattene i Israel, men mener det jødiske samfunnet må gå i seg selv når de diskuterer Holocaust.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

CANNES (Dagbladet): Det er en opprømt Natalie Portman (33) som dagen etter premieren på sin debut som spillefilmregissør, «A Tale of Love and Darkness», skal forklare noe av det hun tenker og føler om å feste en av sine egne yndlingsbøker, Amos Oz? selvbiografiske roman ved samme navn. Portman er selv jødisk, ble født i Israel og har tilbrakt mye tid der.

- Noe av det interessante ved Israel er at det er levende debatter overalt, sier hun.

- Enten du sitter rundt middagsbordet med familien din eller står på et gatehjørne. Folk havner i håndgemeng i gata på grunn av politikk. Det er hundrevis av synspunkter. Det er en del av livet der og jeg håper det gjenspeiles i filmen. Og det hilses velkommen. De du diskuterer med er kanskje ikke enige, men de tar gjerne debatten. Det er en spent måte å leve på, men jeg setter stor pris på det. Det er en samtale som aldri tar slutt.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn