- Jeg elsker Grand Prix!

Fred Ball og andre hippe låtskrivere hever nivået i MGP.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Blant låtskriverne som er plukket ut til neste års norske Melodi Grand Prix, finner man kredible popnavn som Fred Ball (Pleasure), Ivar Winther (Snuten) og Mira Craig.

- Jeg tar av meg hatten for de som har klart å få så mange flotte låtskrivere til konkurransen i år, sier tidligere kommentator og Grand Prix-ekspert Jostein Pedersen til Dagbladet.no.

- Dette har jeg kjempet for i 12 år, og det er sannelig på tide at det skjer. Det er ikke en dag for tidlig.

Elsker Grand Prix

Fred Ball - som tillegg til hovedgeskjeften Pleasure også har samarbeidet med Bertine Zetlitz, King Midas og Brett Anderson, og opptrådt på Quartfestivalen, Hove og Øya - skal være med for første gang.

Han vil i utgangspunktet ikke fortelle om deltakelsen i pressen, men Dagbladet.no har fått tilgang på uttalelser via NRK.

- Jeg elsker Grand Prix. Det var årets underholdningshøydepunkt da jeg vokste opp. Det føltes veldig moderne at hele Europa var samlet på direkten for en kveld. Jeg ser fortsatt på Grand Prix hvert år og gir de forskjelige sangene poeng. Da Per Sundnes spurte meg om jeg ville skrive en låt klarte jeg ikke å si nei, sier Ball ifølge NRK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer