- Jeg elsker Kate

Doherty bekrefter sin kjærlighet til supermodell Moss.

(Dagbladet.no): Babyshambels-vokalist Pete Doherty bekreftet at han fremdeles er forelsket i den tidligere supermodellen Kate Moss.

Det gjorde han fremfor et fulltallig oppmøtt pressekorps i det han forlot enda en dag i rettslokalet for sin narkotika-tiltale, skriver Daily mail.

26-år gamle Doherthy løp til bilen sin- en gullfarget Jaguar- satte seg inn i den, og omringet av fotografer skrev han med sprittusj på ruta :

«Jeg elsker Kate- 4 eva!»

Musikeren tilføyde også «QPR», som en hyllest til sitt yndlingsfotballag «Queens Park Rangers», før han hvinte avgårde inn i Londons trafikk og tutet med hornet.

Eks-kjæreste og dopmisbruk

Den omstridte Babyshambles-vokalisten er kjent for sitt elleville liv og åpenlyse misbruk av narkotika.

Han var tidligere kjæreste med den engelske modellen Kate Moss, men forholdet tok slutt etter at Moss i høst ble avbildet mens hun sniffet kokain.

 «Kate 4-eva»: skrev musikk-rebellen og Kate Moss` ekskjæreste på bilruta da han forlot rettslokalet. Foto: Scanpix
«Kate 4-eva»: skrev musikk-rebellen og Kate Moss` ekskjæreste på bilruta da han forlot rettslokalet. Foto: Scanpix Vis mer

Etter det mistet supermodellen flere oppdrag og gikk frivillig med på å legge seg inn til avvenning. I ettertid spekulerer britisk presse til stadighet i om Moss og Doherty ennå treffes.

Pete Dorhertys skandale-repertoar til nå i år:

27. Januar, Narko-tatt to ganger på samme dag.

Til sammen ble han tatt med 3 gram heroin, 3.6 gram kokain, og 2.5 gram hasj.

28.januar blir Doherty fengslet

8.februar blir han blir dømt til samfunnsstraff.

Tidligere denne måneden ble han i tillegg tatt for biltyveri.