- Jeg elsker når pappa snakker slik til oss!

Madcon-Yosef har fått et overraskende nært forhold til Magne Furholmen.

- SKRUPPELLØSE: Sondre Lerche (t.v), Hanne Sørvaag, Yosef Wolde-Mariam og Magne Furuholmen er dommere i «The Voice». De forteller at de er snille med deltakerne, men når det kommer til den interne konkurransen blir det tøffere. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
- SKRUPPELLØSE: Sondre Lerche (t.v), Hanne Sørvaag, Yosef Wolde-Mariam og Magne Furuholmen er dommere i «The Voice». De forteller at de er snille med deltakerne, men når det kommer til den interne konkurransen blir det tøffere. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi er følsomme alle mann, sier Sondre Lerche til Dagbladet.

Sammen med Magne Furuholmen, Hanne Sørvaag og Yosef Wolde-Mariam er han aktuell som «mentor» på TV 2s nye musikksatsing «The Voice».

Ingen av dem er spesielt harde med tilbakemeldingene til sangdeltakerne, men når det gjelder konkurransen dem i mellom om å fostre fram det største talentet, så spisser det seg til.

- Vi er langt mer skruppelløse mot hverandre, sier Yosef og ler høyt.

Mye erfaring Fredag er det premiere på serien, og Magne Furuholmen håper virkelig at han kan hjelpe sangtalentene i riktig retning.

- Jeg har mer erfaring enn de aller fleste når det gjelder denne bransjen og det å operere i internasjonale farvann. Hvorfor skal jeg ikke dele den erfaringa?

Espen Lind er blant dem som har latterliggjort etablerte artister som tar jobb som programledere.

- Å være TV-dommer i «Idol» og andre musikkonkurranser på tv har jeg ingen ambisjoner om. Jeg har blitt spurt en rekke ganger, har han sagt til VG.

Vil dele erfaringer Magne Furuholmen lar seg ikke affisere av utspillet.

- Espen Lind har sikkert gjort noe i sitt liv som jeg aldri ville gjort. Men dette er et valg jeg har gjort. Jeg har lyst til å dele mine erfaringer, og jeg hadde følt meg som en «looser» hvis jeg hadde tatt patent på noe slikt, sier Furuholmen og legger til:

- Hvis vi klarer å skape en internasjonal suksess, så hadde det vært det absolutt kuleste som kunne skjedd i livet mitt nå.

Pappa-rolle Det er tydelig at Furuholmen har fått en slags farsrolle blant de fire, for de tre resterende mentorene nikker respektfullt på hodet når a-ha-ikonet snakker.

- Jeg elsker når pappa snakker slik til oss, bryter Yosef ut, før Sondre Lerche legger til:

- Jeg sier det Magne sa.

Hanne Sørvaag synd det var «nydelig sagt» av Furuholmen.

MYK MANN Yosef Wolde-Mariam fra Madcon forteller at han har et mykt hjerte, og liker ikke å være hard med deltakerne i «The Voice». Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
MYK MANN Yosef Wolde-Mariam fra Madcon forteller at han har et mykt hjerte, og liker ikke å være hard med deltakerne i «The Voice». Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer

- I Norge har vi vært mest opptatt av å konkurrere med hverandre, og vi har endt opp med å holde hverandre nede, sier hun.

Reality-skrekk Dette ønsker altså de fire «mentorene» å gjøre noe med, men de innrømmer at de måtte gå en runde med seg selv før de takket ja til  bli med. Magne Furuholmen har selv sagt at han lider av «reality-skrekk».

- Har du kommet over denne skrekken, Furuholmen?

Før han rekker å svare, bryter Sondre Lerche inn:

- Blir du med på «Fangene på fortet» nå, Magne?

- Er det sånn med tigere og løver? svarer Furuholmen, før han blir mer alvorlig:

- Det er mange rundt meg som har ment at jeg ikke hadde trengt å ta sjansen på dette. Men hvis ikke jeg hadde gjort det, så hadde det vært noen andre, og potensielt dårligere skikket, som hadde gjort det.

- Jeg håper at jeg treffer noen jeg har lyst til å følge opp, og da kommer det til å være i et lengere perspektiv enn dette tv-prosjektet, sier Furuholmen.«The Voice — Norges beste stemme»

• I de sju første programmene holdes det «Blind Audition», der mentorene skal plukke ut 14 deltagere hver til sine team - kun ved å lytte til stemmen deres.

• De neste 6 programmene er det duell, der to og to fra samme team skal konkurrere om å komme videre. 

• De siste fem programmene er live-sendinger, der seerne stemmer på sine favoritter.

• Premiere er fredag 27. januar på TV 2. Finalen er 25. mai.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer