- Jeg elsker stilen hans

Kuppet Nobelkonserten i går - nå vil Wyclef Jean komponere orkestermusikk med Alexander Rybak.

VIL JOBBE MED RYBAK: Wyclef Jean vil at Alexander Rybak skal skrive orkesterdelen til en av de nye sangene hans. Foto: Eirik Helland Urke
VIL JOBBE MED RYBAK: Wyclef Jean vil at Alexander Rybak skal skrive orkesterdelen til en av de nye sangene hans. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): - Jeg elsker stilen til Alexander Rybak. Han lærte meg mye om klassisk musikk da vi var i studio sammen, sier artist og musikkprodusent Wyclef Jean til Dagbladet.

Dagbladet fikk i går som eneste avis være med da Jean fikk omvisning på Nobelsenteret, før han skulle åpne utstillingen om fredsprisvinner Barack Obama for 600 gjester.

Orkesterlåt med RybakJean møtte Rybak for en times musikalsk lek i studio etter innspillingen av "Skavlan" torsdag ettermiddag, og røper nå at han ønsker å samarbeide musikalsk med Grand Prix-vinneren.

- Vi snakket om å skrive orkesterdelen av en ny låt sammen. Jeg vil gjerne samarbeide med ham på nyåret. Først skal jeg ut på turne, men deretter håper jeg vi kan møtes i studio i New York. Det hadde også vært veldig gøy å gjøre noe her, sier Wyclef Jean,

Etter det Dagbladet forstår heter låta «Astoria».

Jean har tidligere samarbeidet med artister som Shakira, Timbaland og Cyndi Lauper.

Rybaks manager, Kathrine Synnes Finnskog, bekrefter overfor Dagbladet at Jean snakket med Rybak om å spille inn en bestemt låt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer