DEBATT

Debatt:

Jeg er bare en hore og en sexarbeider som har grått flere ganger for disse barna

Kjære Sylvi Listhaug, sover du godt om natta?

SEXARBEIDER: «Celin» (40) mener det finnes en side med Oktoberbarna som myndighetene tier om. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SEXARBEIDER: «Celin» (40) mener det finnes en side med Oktoberbarna som myndighetene tier om. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Hvorfor tier du og andre som jobber med asylsøkere om en så viktig sak?

Seriøst, Sylvi, jeg er helt uten forståelse og i sjokk over hvor mye mangel på empati du har og hvordan du kan sitte i din stilling. Dette er grunn nok til at du burde tatt hatten din og gått, at du tier om dette håper jeg din sjef Erna Solberg setter en stopper for.

Jeg har holdt meg unna denne diskusjonen om asylsøkere, jeg har ment at du har sterke meninger og mangel på å se enkeltmennesker. Men mitt siste inntak av kunnskap har fått meg til å gråte og bli sint, og, som sagt, dette vil jeg stoppe!

Det finnes en side med Oktoberbarna som myndighetene tier om, som de later som ikke finnes. Mange av dem og andre barn som kommer til Norge som enslige asylsøkere har solgt sex. Dette er kunnskap myndighetene sitter inne med, men ikke gjør noe med. Ved avslag settes også disse barna tilbake til utnyttelse av barn seksuelt.

14-, 15-, 16- og 17-åringer selger sex, ofte unge gutter til voksne menn. Barn som har rømt fra for eksempel Kabul etter å ha vært sexslaver i Afghanistan er blitt utnyttet på veien til Norge i håp om et bedre liv enn å være sexslave. Mange av disse barna rømmer når de ikke får opphold og rømmer tilbake til sexsalg på rømmen i Europa.

Barn og sexarbeid har ingen ting med hverandre å gjøre.

Jeg blir kvalm, trist og sint når jeg snakker med fagpersoner som jobber med sexarbeidere og sitter inne på kunnskap om disse barna, og enda mer fly forbannet når du, Sylvi Listhaug, sitter med den type kunnskap og ikke bekjemper dette, men sender barn tilbake til dette helvetet.

For meg, Sylvi Listhaug og Erna Solberg, er dette på lik linje med å sende barn tilbake til pedofili.

Sylvi og Erna, dere hadde aldri sendt deres egne barn tilbake til en pedofil, eller? Hvordan kan dere sove med den type kunnskap?

Ingen barn under 18 år skal utnyttes seksuelt og ihvertfall ikke med norske myndigheters velsignelse.

Jeg kjenner ikke disse barna, jeg er bare en hore og en sexarbeider som bryr meg om mennesker, og har grått flere ganger når hjelpearbeidere har fortalt meg om disse barna. Og jeg kommer til å kjempe med nebb og klør for at norske myndigheter setter en stopper og hjelper disse barna. Jeg vil bidra til å sørge for at alle på Stortinget, i regjeringen og i UDI gjør noe.

Dette er ikke greit!

Jeg inviterer herved Sylvi Listhaug, Erna Solberg, Solveig Horne og Anders Anundsen til et møte med meg og fagpersoner for å diskutere dette og finne en løsning for disse barna, og stoppe denne aktiviteten en gang for alle. Dere har et ansvar!

Dagbladet kan sette dere i kontakt med meg.

Skrive til oss? Send innlegg her

Tekstlengde:

  • Kronikk: 5000 tegn
  • Hovedinnlegg: 3600 tegn
  • Underinnlegg: 2800 tegn

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer