- Jeg er bedre enn Britney

Christina Aguilera byr opp til jenteslagsmål.

Rivaleriet mellom de to popstjernen har pågått i mange år. Det har også blitt omtalt i media, til tross for at de har gjort spede forsøk på å skjule det. Men nå, som Christinas nye jule-cd blir slaktet over hele verden, synes hun det er på tida å ta bladet fra munnen.

- Beklageligvis dreier popmusikk seg altfor mye om artistens utseende. Plateselskapet mitt ba meg ha håret rett ned, sjøl om jeg foretrekker krøller. Det er helt vilt. Image er utrolig overvurdert, sier Christina til NME.

Musikkbladet presenterer henne under overskriften «Pop bitch!».

Hun tror krigen vil ta slutt av seg sjøl om noen år. Fordi det ikke er plass til dem begge.

- Mine sanger er like gode eller bedre enn Britneys. Men hun får mer publisitet. Tida vil vise hvem av oss som overlever lengst, sier hun, uten å legge skjul på at det bør bli henne.

Britney har så langt ikke kommentert anklagene.

Krigserklæringen føyer seg pent inn i rekken av kranglende kjendiser i år. Også Boyzone, Spice Girls, the Dum Dums, Damage, George Michael, Five, Robbie Williams og Oasis har vært i munnhuggeri med andre artister.

Dagbladet ga Christinas nye plate, «My Kind Of Christmas», terningkast to, og skrev at «Cd-en er like mager som artisten».

Les anmeldelsen, og si din mening!

IMAGE: Christina mener Britney vinner på imaget sitt. Akkurat hva som skiller dem, går ikke klart fram av uttalelsene. Her er de sammen under MTV Video Music Awards, 7. september.