Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Livet etter hjerneslaget:

- Jeg er blitt vant med at synet er bitte litt redusert

Bjarte Tjøstheims blodpropp i hjernen var utgangspunkt for handlingen i humorserien «Presten». Nå har hans eget bryllup gitt inspirasjon til sesong to.

PÅ FAVORITTRESTAURANTEN: Bjarte Tjøstheim, som er klar med ny sesong av «Presten» på NRK, kaller seg selv et vanemenneske. Han reiser alltid til de samme feriestedene, og spise så ofte han kan på favorittrestauranten Taj Mahal på Torshov. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet
PÅ FAVORITTRESTAURANTEN: Bjarte Tjøstheim, som er klar med ny sesong av «Presten» på NRK, kaller seg selv et vanemenneske. Han reiser alltid til de samme feriestedene, og spise så ofte han kan på favorittrestauranten Taj Mahal på Torshov. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): - Jeg er et veldig vanemenneske som liker tryggheten i de faste rutinene. Jeg liker ikke utfordre meg selv, sier Bjarte Tjøstheim (50) da Dagbladet møter NRK-profilen på hans favorittrestaurant - Taj Mahal på Torshov.

En av hans faste vaner er å spise her med kona Kristin, samt med gutta i «Radioresepsjonen». Ivrige radiofans har nok hørt om både stedet og «Radioresepsjon»-trioens forkjærlighet for indisk mat. Men å dra til India er noe trygghetssøkende Tjøstheim aldri ville gjort.

- Nei, jeg reiser alltid tilbake til de samme stedene. For meg virker det veldig skremmende å reise til et sted så langt borte, med så mange folk. Livet mitt handler om å være på NRK Marienlyst - der jeg er i trygge rammer - eller her på Torshov. Jeg er ikke en person som søker mye spenning utover det, innrømmer Tjøstheim på sin særegne beskjedne, men bestemte måte.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

6 MÅNEDER*

KUN I HELGA

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr 180 kroner for et halvt år. 0,33 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449,-/6 mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr for første uke. 0,14 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

ÅR

795 kr

(2,18 kr per dag)

KJØP ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

ÅR 795 kr for et år. 2,18 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (795 kr/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449kr/6mnd) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (55kr/uke) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?