PÅ FAVORITTRESTAURANTEN: Bjarte Tjøstheim, som er klar med ny sesong av «Presten» på NRK, kaller seg selv et vanemenneske. Han reiser alltid til de samme feriestedene, og spise så ofte han kan på favorittrestauranten Taj Mahal på Torshov. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet
PÅ FAVORITTRESTAURANTEN: Bjarte Tjøstheim, som er klar med ny sesong av «Presten» på NRK, kaller seg selv et vanemenneske. Han reiser alltid til de samme feriestedene, og spise så ofte han kan på favorittrestauranten Taj Mahal på Torshov. Foto: Jørn H Moen / DagbladetVis mer

Livet etter hjerneslaget:

- Jeg er blitt vant med at synet er bitte litt redusert

Bjarte Tjøstheims blodpropp i hjernen var utgangspunkt for handlingen i humorserien «Presten». Nå har hans eget bryllup gitt inspirasjon til sesong to.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): - Jeg er et veldig vanemenneske som liker tryggheten i de faste rutinene. Jeg liker ikke utfordre meg selv, sier Bjarte Tjøstheim (50) da Dagbladet møter NRK-profilen på hans favorittrestaurant - Taj Mahal på Torshov.

En av hans faste vaner er å spise her med kona Kristin, samt med gutta i «Radioresepsjonen». Ivrige radiofans har nok hørt om både stedet og «Radioresepsjon»-trioens forkjærlighet for indisk mat. Men å dra til India er noe trygghetssøkende Tjøstheim aldri ville gjort.

- Nei, jeg reiser alltid tilbake til de samme stedene. For meg virker det veldig skremmende å reise til et sted så langt borte, med så mange folk. Livet mitt handler om å være på NRK Marienlyst - der jeg er i trygge rammer - eller her på Torshov. Jeg er ikke en person som søker mye spenning utover det, innrømmer Tjøstheim på sin særegne beskjedne, men bestemte måte.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn