Rema 1000 - Ræma 1000 -

- Jeg er den siden av «Æ» som ikke Rema 1000 vil være

Artisten Æ er ikke imponert over matgigantens pr-stunt.

IKKE BILLIG OG TILGJENGELIG: - Jeg er alt det Rema 1000 ikke ønsker å være - verken billig eller tilgjengelig, sier artisten Æ (Erling Riibe Ramskjell) som opplever større oppmerksomhet etter matvaregigantens ny pr-stunt «Æ». Foto: Martin Losvik / Clearpass Records
IKKE BILLIG OG TILGJENGELIG: - Jeg er alt det Rema 1000 ikke ønsker å være - verken billig eller tilgjengelig, sier artisten Æ (Erling Riibe Ramskjell) som opplever større oppmerksomhet etter matvaregigantens ny pr-stunt «Æ»Foto: Martin Losvik / Clearpass Records Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Erling Riibe Ramskjell (43) er en slitesterk nordnorsk artist som i hele sitt liv har brukt Æ som sitt navn - også i artistsammenheng.

Nå har Rema 1000 lansert en «Æ»-kampanje.

Det har skapt mange reaksjoner - ikke minst fordi kjeden velger bort flere produkter, som feks Mackøl i deler av landet.

Det motsatte av Rema

- «Æ»-kampanjen til Rema tar ikke akkurat nattesøvnen fra meg, sier Æ, som innrømmer at han har fått høre mange morsomheter – men parerer med å slå fast at «jeg har mye bedre merch (produkter) enn det matvarekjeden tilbyr».

Han beskriver seg som det motsatte av alt som Rema 1000 ønsker å framstå som.

- Jeg er en motvekt til Rema - jeg vil ikke være billig og tilgjengelig. Jeg vil heller ha alt i liten skala og ønsker ikke å innynde meg hos folk. Jeg er ikke opptatt av et standardisert og begrenset utvalg - og at alt på død og liv skal være så billig, slår Æ tilbake.

Kontaktet advokat

Erling Æ Ramskjell tror ikke at Rema 1000s bestevennkampanje «Æ» gagner hans karriere. Han ble snarere betenkt og tok kontakt med jurister i komponist- og musikerorganisasjonen Nopa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer