Brede Bøe

- Jeg er en bipolar homo med alkoholmarinert hiv

Tilbake ni år etter at han fikk diagnosen.

UT AV MØRKET: - Jeg har et urolig sinn og hodet går ofte veldig fort. Jeg fikk diagnosen bipolar like etter jeg mottok beskjeden om at jeg hadde fått hiv. Det var mye som skjedde på en gang, og jeg gikk inn i tung tid som varte i flere år, forteller Brede Bøe. Foto: Anders Grønneberg
UT AV MØRKET: - Jeg har et urolig sinn og hodet går ofte veldig fort. Jeg fikk diagnosen bipolar like etter jeg mottok beskjeden om at jeg hadde fått hiv. Det var mye som skjedde på en gang, og jeg gikk inn i tung tid som varte i flere år, forteller Brede Bøe. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

JELØYA (Dagbladet): Revyartist, sanger og skuespiller kjent fra forskjellige scener som ABC Teatret, Chat Noir og ulike tv-programmer, Brede Bøe (49), levde et hektisk liv på høyt turtall. Men i nesten ti år har han vært «off Broadway»: et par alvorlige diagnoser snudde opp ned på livet.

- Det var et sjokk å få hiv-diagnosen. Hiv er ikke noe man får, det er noe man pådrar seg. Jeg var uforsiktig, forteller Brede Bøe.

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer