Brede Bøe

- Jeg er en bipolar homo med alkoholmarinert hiv

Tilbake ni år etter at han fikk diagnosen.

UT AV MØRKET: - Jeg har et urolig sinn og hodet går ofte veldig fort. Jeg fikk diagnosen bipolar like etter jeg mottok beskjeden om at jeg hadde fått hiv. Det var mye som skjedde på en gang, og jeg gikk inn i tung tid som varte i flere år, forteller Brede Bøe. Foto: Anders Grønneberg
UT AV MØRKET: - Jeg har et urolig sinn og hodet går ofte veldig fort. Jeg fikk diagnosen bipolar like etter jeg mottok beskjeden om at jeg hadde fått hiv. Det var mye som skjedde på en gang, og jeg gikk inn i tung tid som varte i flere år, forteller Brede Bøe. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

JELØYA (Dagbladet): Revyartist, sanger og skuespiller kjent fra forskjellige scener som ABC Teatret, Chat Noir og ulike tv-programmer, Brede Bøe (49), levde et hektisk liv på høyt turtall. Men i nesten ti år har han vært «off Broadway»: et par alvorlige diagnoser snudde opp ned på livet.

- Det var et sjokk å få hiv-diagnosen. Hiv er ikke noe man får, det er noe man pådrar seg. Jeg var uforsiktig, forteller Brede Bøe.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer