- Jeg er en streng mor

I «Little Fockers» kommer vi nærmere inn på barna i den spesielle Fockers-familien. Jessica Alba (29) innrømmer at hun er en streng mor selv.

MEST SEXY: Jessica Alba, som er blitt kåret til verdens meste sexy kvinne, sier hun ikke må bevise mer på grunn av utseendet sitt. Hun er nytt tilskudd i den stjernespekkede filmtrilogien om Focker-familien. Her sammen med medskuespiller Robert De Niro. Foto: Scanpix
MEST SEXY: Jessica Alba, som er blitt kåret til verdens meste sexy kvinne, sier hun ikke må bevise mer på grunn av utseendet sitt. Hun er nytt tilskudd i den stjernespekkede filmtrilogien om Focker-familien. Her sammen med medskuespiller Robert De Niro. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): - Familien min er helt ulik familiene i filmen, men det finnes enkelte fellestrekk i forhold til hvordan de oppfører seg når jeg introduserer et nytt menneske i familien, sier Jessica Alba til Dagbladet på Ritz Hotel Carlton i New York.

- De har en egen måte å drite meg ut på, og hvis du ikke rømmer etter at du har møtt foreldrene mine, da har du klart testen. Jeg har et veldig godt forhold til dem, og jeg elsker dem til døde, men det er jobben deres å gjøre meg flau.

Tredje «Fockers»-filmFørst kom «Meet The Parents», der Robert de Niro spiller overbeskyttende patriark og Ben Stillers svigerfar. Så kom «Meet The Fockers», oppfølgeren der Dustin Hoffman og Barbara Streisand er Stillers foreldre med et noe spesielt etternavn.

Og i den tredje oppfølgerkomedien «Little Fockers» er stjernelaget blitt ytterligere styrket med Jessica Alba. Hun spiller en representant for en ny ereksjonspille som skaper bølger i Fockers-familien.

- Jeg synes karakteren er artig. Hun er veldig energisk og hysterisk og entusiastisk, og det var frigjørende å spille henne, sier Alba, som sier hun var stor fan av de to forrige filmene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer