Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er for pen

George Clooney har takket nei til en rolle fordi han er altfor pen!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

George Clooney har takket nei til en rolle i adaptasjonen av Nick Hornbys roman «Gutter er gutter». Til Nick Hornby har Clooney sagt at ingen ville tro på ham som mann som oppsøker foreldregrupper for enslige for å treffe damer, skriver Empire Online.

Nick Hornbys bok handler omm ungkaren Will Freeman som finner ut at det å oppsøke samtalegrupper for enslige foreldre er en utmerket måte å treffe damer på. Dermed dikter Will opp en sønn og møter opp på en gruppe. George Clooney sier at for å være troverdig i rollen må man ha en skuespiller med et kjedeligere utseende enn ham selv.

«Gutter er gutter» blir den tredje filmatiseringen av en roman av Hornby. Tidligere er «Fotballfeber» filmet med Colin Firth i hovedrollen og «High Fidelity» som er aktuell på norske kinoer fortiden.

TAKKET NEI: Hollywood-stjernen George Clooney mener rollen er mer skapt for en skuespiller som er kjedeligere enn ham selv.