Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Nicolai Cleve Broch og «Frikjent» på TV 2

- Jeg er ganske sjenert og blir fort han stille fyren

Nicolai Cleve Broch blir totalt asosial når han går inn i en krevende rolle. 

TVAKTUELL: Nicolai Cleve Broch er torsdag kveld tilbake som Aksel Nilsen i «Frikjent» på TV 2. Foto: Jacques Hvistendahl 
TVAKTUELL: Nicolai Cleve Broch er torsdag kveld tilbake som Aksel Nilsen i «Frikjent» på TV 2. Foto: Jacques Hvistendahl  Vis mer

Første sesong av «Frikjent» hadde over 850.000 seere i snitt, satte dramarekord for TV 2 og ble kritikerrost i både Norge og utlandet.

Torsdag kveld er det klart for et gjensyn med Aksel Nilsen og den lille bygda Lifjord. Skuespiller Nicolai Cleve Broch forteller at det var krevende å gi liv til hovedpersonen i andre sesong av serien.

- Aksel går gjennom ganske mye i andre sesong, og han krever mye av meg emosjonelt. Følelsesapparatet hans er ikke helt kalibrert. Han har et intenst ønske om å bli likt, men blir ofte frustrert og sint, og har en framtoning som ikke er så lett å like, sier han, sier Broch.

- Jeg mener vi mennesker er forskjellige ut ifra hvem vi er sammen med. Og når du gjør en hovedrolle i en tv-serie, får du nok tid til å vise de ulike sidene. Det har vært en gave å spille Aksel.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?